Denis Iovescu, campion mondial de karate în Florida. Sportivul român s-a impus fără probleme

Sportivul român Denis Iovescu, a devenit campion mondial la Karate Do, după ce s-a impus la categoria -85 kilograme, în finala competiţiei organizate în Florida (Statele Unite) de către World Union Karate Do Federation (WUKF).

1221 afișări
Imaginea articolului Denis Iovescu, campion mondial de karate în Florida. Sportivul român s-a impus fără probleme

Sursa foto: Facebook

Denis Iovescu este student al Universităţii de Vest din Timişoara, la Facultatea de Educaţiei Fizică şi Sport (FEFS-UVT) şi este pregătit de către antrenorul Bede Laszlo Arthur.

Timişoreanul a fost desemnat anul trecut cel mai mai bun sportiv al judeţului Timiş, de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş.

El este practicant de karate de la vârsta de 12 ani, fiind deţinător al centurii negre cu 2 Dan.

Desfăşurat între 2 şi 7 iulie 2022 în Florida (USA), Campionatul Mondial de Karate a avut la start un număr total de 1470 de sportivi din 34 de ţări.

În competiţia pe echipe, România s-a clasat la final pe locul 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici