Derbiul oraşului Manchester: United a învins City în Premier League

Manchester United a învins formaţia Manchester City într-un meci din etapa a XX-a din Premier League.

310 afișări
Imaginea articolului Derbiul oraşului Manchester: United a învins City în Premier League

Fotbaliştii lui Manchester United s-au impus cu scorul de 2 la 1. Mijlocaşul lui City, Jack Grealish, a deshis scorul în minutul 60.

Manchester United a întors scorul pe final de meci. Bruno Fernandes a egalat în minutul 78, iar Marcus Rashford a înscris golul decisiv în minutul 82.

În urma acestui rezultat, United se află pe podiumul clasamentului în Premier League. United este pe locul 3, cu 38 de puncte adunate în 18 jocuri. City este pe locul 2, având 39 de puncte tot din 18 jocuri.

Lider rămâne Arsenal care are 44 de puncte. Arsenal va juca mâine derbiul din nordul Londrei cu Tottenham.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici