Diana Chelaru, medalie de aur în finala de la sol, la Cupa Mondială de la Cottbus

Gimnasta Diana Chelaru a câştigat duminică medalia de aur în finala de la sol, la Cupa Mondială de la Cottbus, denumită şi Turneul Maeştrilor.

317 afișări
Imaginea articolului Diana Chelaru, medalie de aur în finala de la sol, la Cupa Mondială de la Cottbus

Diana Chelaru, medalie de aur în finala de la sol, la Cupa Mondială de la Cottbus (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Diana Chelaru a fost notată cu 14.375 puncte şi a cucerit prima poziţie, fiind urmată pe podium de uzbeka Luiza Galiulina (13.750) şi pe locul trei, canadiana Dominique Pegg şi germanca Kim Bui(ambele cu 13.725). Chelaru a evoluat cu o zi în urmă şi în finala de la paralele, ocupând locul 7 (13.500).

Tot duminică a avut loc şi finala de la bârnă, în care Gabriela Drăgoi s-a clasat pe locul 6, fiind notată cu 12.800 puncte. Proba a fost câştigată de Vasilili Milousi (14.425).

Turneul Maeştrilor de la Cottbus este prima etapă a circuitului Cupei Mondiale şi s-a desfăşurat cu concursuri doar pe aparate. Etapa a II-a va avea loc la Doha (28-30 martie), România fiind reprezentată de Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Vlad Cotuna, Cristian Băţagă, Ovidiu Buidoşo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici