Diana Vlăsceanu a adus prima medalie a României la Europenele U23 de lupte de la Skopje

  • Diana Vlăsceanu a câştigat medalia de bronz la Europenele Under-23 din Macedonia.
  • În meciul decisiv, Vlăsceanu a întrecut-o pe Andjela Prijovic (Serbia).
  • Vineri vor intre în competiţie luptătorii de la greco-romane.
121 afișări
Imaginea articolului Diana Vlăsceanu a adus prima medalie a României la Europenele U23 de lupte de la Skopje

Diana Vlăsceanu a adus prima medalie a României la Europenele U23 de lupte de la Skopje

Lupte: Diana Vlăsceanu a câştigat medalia de bronz la Europenele Under-23

Sportiva română Diana Elena Vlăsceanu a cucerit medalia de bronz la cat. 76 kg, joi, la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Skopje (Macedonia de Nord).

În meciul decisiv, Vlăsceanu a întrecut-o pe Andjela Prijovic (Serbia).

Miercuri, Vlăsceanu a dispus de Gana Maslakova (Belarus), în sferturi, dar a pierdut semifinala cu Aysegul Ozbege (Turcia).

În limitele cat. 55 kg, Beatrice Ionela Ferenţ a fost întrecută în meciul pentru bronz de Esra Pul (Turcia) şi s-a clasat pe locul 5.

La cat. 53 kg, Elena Simona Ionescu a fost învinsă în sferturi de Szimonetta Timea Szeker (Ungaria). La cat. 57 kg, Denisa Iuliana Fodor a cedat în preliminarii în faţa bulgăroaicei Sezen Behcetova Belberova. În cadrul cat. 65 kg, Amina Roxana Capezan a fost învinsă în calificări de Asli Demir (Turcia).

La cat. 68 kg, Adina Ionela Irimia a fost învinsă în recalificări de Nesrin Bas (Turcia).

Maria Larisa Niţu a întregistrat o victorie şi două înfrângeri la cat. 72 kg. Mai întâi a pierdut în faţa rusoaicei Marina Surovţeva, în runda a doua a cedat în faţa belarusei Anastasia Zimiankova, dar a învins-o pe Kornelija Zaicevaite (Lituania).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici