Dican, Moldovan şi Barta, în staful tehnic al lui Eugen Trică la CFR Cluj

Antrenorul secund Francisc Dican, antrenorul de portari Cristian Moldovan şi preparatorul fizic Barta Gabor fac parte din staful lui Eugen Trică, noul tehnician al echipei CFR Cluj, informează, marţi, site-ul oficial al grupării ardelene.

272 afișări
Imaginea articolului Dican, Moldovan şi Barta, în staful tehnic al lui Eugen Trică la CFR Cluj

Dican, Moldovan şi Barta, în staful tehnic al lui Eugen Trică la CFR Cluj (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Eugen Trică revine pe banca tehnică a echipei noastre începând cu pregătirea de iarnă a acestui retur. Mulţumindu-i lui Feri Dican pentru sprijinul acordat în ultimele etape ale turului de campionat, urăm mult succes noului staf sub conducerea lui Eugen. El va fi ajutat de Feri Dican - antrenor secund, Cristi Moldovan - antrenori cu portarii şi Barta Gabor - preparator fizic", se menţionează pe site-ul citat.

Tehnicianul Eugen Trică a semnat, luni, un contract valabil un an şi jumătate cu gruparea CFR Cluj, pe care a mai pregătit-o şi în 2013. Acum, el îi succede lui Francisc Dican, care a fost antrenor interimar după plecarea lui Vasile Miriuţă în Ungaria, la ETO Gyor, la finalul lunii noiembrie.

La jumătatea ligii I, CFR Cluj ocupă locul 2, cu 34 de puncte, fiind la nouă puncte de liderul Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici