Diego Maradona a murit în urma unui stop cardio-respirator

  • Diego Maradona a murit în urma unui stop cardiac, relatează presa argentiniană
  • Fostul mare fotbalist avea 60 de ani
  • El suferise o operaţie pentru îndepărtarea unui cheag de sânge, în urmă cu 10 zile
5278 afișări
Presa din Argentina a anunţat că fostul campion mondial Diego Armando Maradon a încetat din viaţă. 
 
Maradona a făcut un stop cardiorespirator, miercuri dimineaţă, în casa sa din Tigre, unde se stabilise după operaţia la cap suferită pe 3 noiembrie, când i s-a îndepărtat un cheag de sânge de pe creier.
 
În imagini apăreau ambulanţe în faţa casei lui Maradona pentru a fi stabilizat înainte de a fi dus la o clinică specializată.
 
 
Pe 30 octombrie, Maradona împlinise 60 de ani.
 
Diego Maradona şi-a început cariera în 1976, la Argentinos Juniors, unde a jucat 167 de meciuri, marcând 116 goluri. În 1981, el a ajuns la Boca Juniors, pentru ca în sezonul următor să facă pasul în Europa, la Barcelona.

Argentinianul a mai trecut pe la Napoli, Sevilla, Newell’s Old Boys şi Boca Juniors, unde şi-a încheiat cariera, în 1997.

Pentru naţionala Argentinei, el a jucat 91 de meciuri, reuşind 34 de goluri, inclusiv celebrul gol intitulat „Mâna lui Dumnezeu”, la CM 1986, din Mexic, înscris în poarta Angliei.

Ştire în curs de actualizare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici