Dinamo a pierdut împotriva lui Flensburg în semifinalele EHF European League. Dulăii vor lupta pentru bronz

  • Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti nu a reuşit să o învingă pe echipa germană Flensburg.
  • "Dulăii" vor lupta pentru locul trei în Final Four-ul EHF European League.
  • Formaţia din Ştefan cel Mare a fost susţinută de aproximativ 1.000 de suporteri.
419 afișări

Campioana României la handbal masculin a fost învinsă de Flensburg, scor 32-38, în semifinalele European League. Formaţia germană a condus de la un capăt la altul.

Dinamo va lupta duminică, 26 mai, pentru locul trei.

Echipa din Schleswig-Holstein urmăreşte primul trofeu internaţional din 2014 încoace.

Danezul Emil Jakobsen a fost cel mai bun marcator al lui Flensburg, care a înscris de 11 ori. Cel mai bun marcator al lui Dinamo a fost ucraineanul Andrii Akimenko, care a marcat de şapte ori.

În cealaltă semifinală a EHF European League se întâlnesc alte două formaţii germane: Füchse Berlin, deţinătoarea trofeului, şi Rhein-Neckar Löwen.

Final Four-ul are loc în Germania, la Hamburg, în 25 şi 26 mai. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici