Dinamo a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 0-3, în Liga I Betano

Dinamo a pierdut ultimele două partide din Liga 1 Betano, 1-4 cu Viitorul şi marţi seară, 4 decembrie, pe teren propriu, s-a înclinat în faţa liderului CFR, 0-3, goluri înscrise de Păun '35, Culio '51 (penalty) şi Ţucudean '83.

294 afișări
Imaginea articolului Dinamo a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 0-3, în Liga I Betano

Dinamo a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 0-3, în Liga I Betano

Alb-roşii se zbat în subsolul clasamentului, locul 11, cu 18 puncte, iar preşedintele clubului, Alexandru David, a făcut un anunţ important în privinţa antrenorului Mircea Rednic.

"Chiar dacă am pierdut ultimele două meciuri, se vede o creştere. Trebuie să avem răbdare. Şi la Viitorul, nu vreau să comentez eliminarea, şi acolo şi acum eu zic că ne-am bătut singuri", a spus Alexandru David, la Digi Sport. Acesta a continuat: "Mai este timp, evident că situaţia nu este una plăcută. Mai sunt meciuri de jucat şi câtă vreme, din punct de vedere matematic obiectivul este posibil, continuăm să credem în el".

Ce se întâmplă cu Rednic? "M-am gândit serios că dacă nu intrăm în playoff să îi prelungim contractul cu un an. Dacă intră în playoff, o să îi prelungim contractul cu încă doi ani. Mircea Rednic are contract pe doi ani cu noi. Mircea Rednic este un antrenor foarte bun şi va avea rezultate bune dacă va fi acea certitudine în ceea ce priveşte contractul", a mai spus Alexandru David.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici