Dinamo a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei

Comisia de Disciplină a LPF a sancţionat clubul Dinamo Bucureşti cu o penalitate sportivă de 10.000 de lei pentru scandările propriilor fani şi pentru bannerele afişate la Chiajna, la meciul cu Viitorul Constanţa, scor 0-0, din etapa a III-a a Ligii I, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al LPF.

91 afișări
Imaginea articolului Dinamo a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei

Dinamo a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei (Imagine: Laurentiu Ieg/Mediafax Foto)

De asemenea, clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a mai primit o penalitate sportivă de 910 lei pentru comportament neregulamentar, în timp ce gruparea Viitorul Constanţa a primit o penalitate sportivă de 5.000 de lei pentru deficienţe de organizare şi pentru scandări ale suporterilor.

Clubul Universitatea Cluj a primit o penalitate sportivă de 5.000 de lei pentru incidentele provocate de fani la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Penalitate sportivă de 910 lei au mai primit cluburile ACS Poli Timişoara, Gaz Metan Mediaş, FC Botoşani şi Corona Braşov.

Eliminaţi de pe teren, următorii jucători au fost sancţionaţi astfel: Mike Temwanjera (FC Vaslui) - 2 etape şi 2.000 de lei, Ogbu Chuka (CFR Cluj) - 2 etape şi 2.000 de lei, Marko Marovici - 1 etapă şi 740 de lei, Adrian Gheorghiu (Ceahlăul Piatra Neamţ) - 1 etapă şi 740 de lei, Răzvan Damian (Corona Braşov) - 1 etapă şi 740 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici