Dinamo a trecut cu 2-0 de Hermannstadt şi nu mai tremură pentru retrogradare

  • Golurile meciului au fost semnate de mijlocaşul Paul Anton.
  • Dinamo are patru succese consecutive.
  • Sibienii o duc rău: o singură victorie în ultimele patru jocuri.
96 afișări
Imaginea articolului Dinamo a trecut cu 2-0 de Hermannstadt şi nu mai tremură pentru retrogradare

Antrenorul dinamovist Dusan Uhrin face treabă bună la Dinamo

Dinamo Bucureşti a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a opta a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Ambele goluri ale echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare au fost marcate de Paul Anton (34, 90+3), din lovituri de la 11 metri.

În urma acestui succes, Dinamo a scăpat de grijile retrogradării directe.

Prima a fost acordată pentru faultul lui Ionuţ Stoica asupra lui Andreas Mihaiu, fundaşul sibian fiind eliminat pentru intervenţia sa ca ultim apărător, iar al doilea după un fault comis de Claudiu Belu la Diego Fabbrini.

Dinamo a mai avut ocazii mari de gol prin Florin Bejan (23, 56) şi Paul Anton (66), după ce sibienii au ratat şansa deschiderii scorului în primul minut, când Ante Aralica a trimis imprecis din situaţie de unu la unu cu portarul Mihai Eşanu.

Dinamo se află la a patra victorie consecutivă.

FC Hermannstadt are o singură victorie în ultimele patru runde, un egal şi două eşecuri.

FC Dinamo Bucureşti - AFC Hermannstadt 2-0 (1-0), Stadion Dinamo - Bucureşti
A marcat: Paul Anton (34 - penalty, 90+3 - penalty).
Cartonaş roşu: Ionuţ Stoica (FC Hermannstadt) 32.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici