Dinamo are un nou antrenor. Clubul a ajuns la un acord cu "un nume de legendă din istoria clubului"

Conducerea clubului Dinamo Bucureşti a anunţat marţi că Gheorghe Mulţescu este noul antrenor principal al echipei.

647 afișări
Imaginea articolului Dinamo are un nou antrenor. Clubul a ajuns la un acord cu "un nume de legendă din istoria clubului"

Dinamo are unu nou antrenor. Clubul a ajuns la un acord cu "un nume de legendă din istoria clubului"

„Un nume de legendă în istoria clubului nostru, un profesionist incontestabil şi un campion al fotbalului dinamovist, Gheorghe Mulţescu a semnat un contract până la finalul sezonului competiţional 2020-2021 şi a preluat echipa în această după-amiază, la ora 17.00, în cantonamentul de la Săftica. Unde o lăsase anul trecut, pe 26 august, după 1-1 cu Hermannstadt în prima etapă a acestui sezon”, au anunţat reprezentanţii clubului pe site-ul oficial.

Gheorghe Mulţescu a activat în ultimele luni în cadrul departamentului de scouting al clubului şi este la al cincilea mandat pe banca tehnică a echipei Dinamo Bucureşti.

„Ca jucător, Gheorghe Mulţescu a evoluat timp de şase ani pentru echipa din <Ştefan cel Mare>, între 1979 şi 1985, cu care a câştigat trei titluri de campion (1982, 1983, 1984) şi de două ori Cupa României (1982, 1984), participând la cea mai mare performanţă pe plan european, semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984). Ca antrenor, Gheorghe Mulţescu şi-a început cariera tot pe banca lui Dinamo, în sezonul 1990-1991. A revenit în 2008 pentru jumătate de sezon, a mai pregătit echipa din Ştefan cel Mare în sezonul competiţional 2013-2014 şi a mai antrenat Dinamo Bucureşti anul trecut, două etape în finalul sezonului 2019-2020 şi în prima rundă din această ediţie de campionat~, susţin reprezentanţii echipei.

Clubul Dinamo a anunţat marţi oficial rezilierea contractului cu antrenorul principal Ionel Gane. Acesta anunţase luni seara că demisionează, după meciul pierdut pe teren propriu, în compania lui FC Argeş, cu scorul de 1-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici