Dinamo Bucureşti a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după 2-3 cu Vorskla Poltava

Echipa Dinamo Bucureşti a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a pierdut, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-3 (1-1), meciul disputat cu formaţia ucraineană Vorskla Poltava în manşa secundă a play-off-ului competiţiei.

553 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după 2-3 cu Vorskla Poltava

Dinamo Bucureşti a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după 2-3 cu Vorskla Poltava (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Pentru Dinamo au marcat Torje '45 şi Ţucudean '90, în timp ce golurile ucrainenilor au fost reuşite de Januzi '37 şi Barannik '73, '78. În tur, Dinamo a fost învinsă cu scorul de 2-1.

Dinamo: Bălgrădean - L. Rus, Scarlatache (Stoica '46), Moţi, Diabate - Torje (Cazacu '83), D. Kone, C. Munteanu, Bakaj (Ţucudean '53) - Dănciulescu, L. Ganea. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Vorskla: Dolganski - Dallku, Matveiev, Cesnakov, Selin - Krivoşeenko, Krasnopiorov, Markoski, Rebenok (Gromov '84) - Bezus (Oberemko '46), Januzi (Barannik '64). Antrenor: Nikolai Pavlov.

Cartonaşe galbene: L. Rus '64, Diabate 88 / Januzi '63

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Elveţia, condusă la centru de Cyril Zimmermann, ajutat la cele două linii de Beat Hidber şi Bruno Zurbrügg. Arbitru de rezervă a fost Alain Bieri.

În minutul 25, meciul a fost întrerupt pentru o pauză de hidratare.

În minutul 84, suporterii de la peluza Cătălin Hâldan au încercat să rupă gardul dintre Tribuna I, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor după ce fanii au început să arunce şi cu scaune şi fumigene.

La meciul disputat pe arena Dinamo au asistat aproximativ 12.000 de spectatori. Mai mult de jumătate dintre spectatori au plecat de la stadion după golul trei al ucrainenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici