Dinamo Bucureşti s-a calificat în optimile Ligii Campionilor la handbal masculin

Dinamo Bucureşti s-a impus duminică în faţa lui Sporting Lisabona, cu scorul de 26-24 şi a obţinut calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin.

714 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti s-a calificat în optimile Ligii Campionilor la handbal masculin

Dinamo Bucureşti s-a calificat în optimile Ligii Campionilor la handbal masculin

Dinamoviştii au avut un om eliminat, pe Ante Kuduz, dar asta nu i-a oprit pe „dulăi” să se afle tot timpul la controlul jocului. Portughezii au avut şi ei un jucător eliminat, în urma unui fault. Frade l-a lovit intenţionat cu cotul pe Moussavi.

La pauză, Dinamo s-a aflat în avantaj cu două goluri, iar partida s-a încheiat cu scorul de 26-24.

Dinamo a obţinut astfel calificarea în optimi, unde se va duela cu PSG.

Principalul marcator al lui Dinamo a fost Asoltanei, care a marcat 7 goluri. Pentru Sporting, s-a făcut remarcat Ghionea (5 goluri).

sursa foto: Facebook Dinamo Bucureşti

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici