Dinamo face memoriu împotriva arbitrului Cătălin Popa

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea pe care o conduce va face memoriu împotriva arbitrului Cătălin Popa, care a greşit în opinia sa la patru faze importante în partida cu Săgeata Năvodari.

304 afișări
Imaginea articolului Dinamo face memoriu împotriva arbitrului Cătălin Popa

Dinamo face memoriu împotriva arbitrului Cătălin Popa (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

Oficialul grupării dinamoviste consideră că arbitrul Popa a greşit intenţionat împotriva echipei sale: "Sunt foarte deranjat de arbitraj, aseară nu am vrut să mai spun nimic, dar acum am revăzut fazele şi statistic lucrurile stau în felul următor: nicio greşeală în dreptul adversarului, iar în dreptul nostru sunt patru greşeli grave. În primul rând e un fault la Matei care s-a întâmplat la patru metri în faţă arbitrului, apoi un henţ evident, un cartonaş galben la Matei degeaba şi un henţ la marginea careului fără a da cartonaş galben, ceea ce ar fi însemnat eliminare. Coroborând aceste lucruri cu faptul că în primăvară acest Popa, chipurile arbitru, la meciul cu CFR Cluj nu ne-a dat un penalti, ne-am dat seama că omul nu numai că e rău intenţionat, dar să nu vezi în trei metri înseamnă că ai o problema. Poate oftalmologică. Nu mai accept, după o serie de decizii care ne-au dezavantajat. Am zis că să fim eleganţi, dar unii ne-au luat de fraieri. Vom face memroiu la CCA să vedem şi noi ce i se întâmplă acestui arbitru care după părerea mea nu are nicio treaba cu arbitrajul, nu ar trebui să fie acolo".

Ionuţ Negoiţă consideră că arbitrii care greşesc ar trebui să fie şi amendaţi în afară sancţiunilor cu suspendare primite de la CCA. "Vine Popa de la Piteşti şi îşi bate joc. Cu ce tragere de inimă vor mai juca fotbaliştii de la Dinamo, când vine un Popa de la Piteşti, care a jucat în Liga a III-a şi îşi bate joc? Sau suporterii, de ce să vină să tremure degeaba la stadion? Nu se poate merge la nesfârşit aşa. Că de asta nu sunt investitori în fotbal, de aia nu vin susporterii să-şi facă nervi pe stadioane, din cauza unora fără moralitate. Trebuie făcută o reformă, că nu se mai poate, dacă greşeşte să plătească. Cum se întâmplă că la unele cluburi nu numai că nu se greşeşte în defavoarea lor, ba mai mult, în favoarea lor. Nu ne putem bate joc la nesfârşit de acest sport", a spus Negoiţă.

Acţionarul FC Dinamo speră că odată cu înlocuirea conducerii LPF şi FRF, lucrurile să se schimbe în bine. "Se pare că unii nu înţeleg fenomenul. Spun unii că s-au câştigat campionate într-un anume fel, am zis că sunt glume, dar îmi pun semne de întrebare. Oricum, lucrurile nu mai pot continua aşa, cu anumiţi derbedei. Sper că persoanele care au venit la ligă şi la federaţie să facă lucururile să meargă cum trebuie. Sunt convins că vor pune piciorul în prag şi că vor rupe anumite legături, anumite interese şi năravuri proaste. Ar trebui să existe un sistem bine pus la punct, penru că de aia plătim o grămadă de bani. Ce facem, şi bătuţi şi cu banii luaţi? Nu se poate aşa ceva. Ai greşit, asta e trebuie să şi plăteşti o amendă şi suspendat", a mai spus Negoiţă.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Săgeata Năvodari, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I. Golul a fost marcat în minutul 49, de Curtean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici