Dinamo - Gloria Bistriţa, scor 1-1, în Liga I

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat duminică, pe teren propriu, în compania formaţiei Gloria Bistriţa, partida contând pentru etapa a XI-a a Ligii I.

31 afișări
Imaginea articolului Dinamo - Gloria Bistriţa, scor 1-1, în Liga I

Adrian Cristea (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Gazdele au deschis scorul prin Andrei Cristea în minutul 36, iar oaspeţii au egalat prin Keita în minutul 68.

În minutul 36, Molinero a centrat de pe partea dreaptă, iar Andrei Cristea a marcat cu o lovitură de cap, din 6 metri.

Gloria a egalat în minutul 68, când Lucian Sănmărtean i-a întors mingea lui Keita, iar acesta a şutat din careu, la colţul lung, în dreapta lui Dolha.

Dinamo: 12. Dolha - 14. Molinero, 30. Tamaş, 4. Moţi, 3. Pulhac - 22. Torje (99. Cl. Niculescu '83), 29. N'Doye, 8. Boştină (5. D. Kone '63), 20. Adrian Cristea - 17. Andrei Cristea, 10. Alexe (7. Zicu '66). Antrenor: Cornel Ţălnar.

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 20. Homei, 4. V. Năstase, 3. Ciucă, 27. D. Sănmărtean - 14. Achim (9. Keita '65), 7. Coroian, 10. L. Sănmărtean (17. Săceanu '84), 30. Băjenaru - 24. Hora, 11. Borbely (21. T. Moldovan '90+3). Antrenor: Marian Pană.

Cartonaşe galbene: Torje '27, Moţi '41, Tamaş '72 / Coroian '37, Hora '64, Borbely '72

Arbitri: Ciprian Danşa (central) - Cristian Nica, Octavian Şovre (asistenţi) - Cristina Babadac (rezervă).

Observatori: Mircea Călin, Costin Toma.

La meci au asistat 3000 de spectatori.

Halagian: Am avut încredere că vom reuşi un rezultat bun la Dinamo

"Aveam încredere în băieţi că, după egalul cu Steaua, vom reuşi şi aici. Mi s-a părut mai greu acum decât în meciul din Ghencea, pentru că la Steaua am avut şi câteva ocazii, acum nu prea am avut. Mă bucur foarte mult pentru acest punct, având în vedere situaţia în care ne aflăm. Nu le-am făcut jucătorilor mei mare lucru de când am preluat echipa, doar am încercat să îi pregătesc cât mai bine. Am avut şi un cantonament bun la Govora, dar jucătorii sunt cei care s-au gândit la situaţia în care ne aflăm, şi ei încearcă să iasă din această situaţie. Nu am văzut că ar fi fost penalti la faza din minutul 93, asta e treaba arbitrilor", a declarat Halagian.

Fundaşul împrumutat de Dinamo formaţiei Gloriei Bistriţa, Sergiu Homei, a declarat că urează succes adversarei sale de duminică: "E greu să joci împotriva echipei mamă, dar acum sunt la Bistriţa şi Gloria mă plăteşte până la vară. Normal că am rămas dinamovist, le urez succes dinamoviştilor şi sper să ia titlul. După ratarea transferului în Premier League mi-a fost greu, dar poate voi mai avea această ocazie".

Ţălnar: Am fost chemat şi încerc să îmi fac datoria, nu mă interesează cine va fi următorul antrenor

"Nu e nicio problemă că sunt soluţia de salvare la Dinamo. Fiind dinamovist e normal să dau o mână de ajutor atunci când e nevoie. Eu sunt un om care mă bag la bătaie, ştiu că e nebunie, sunt de 33 de ani aici la Dinamo, cunosc nebunia, m-am obişnuit cu ea şi nu îmi fac probleme. Am fost chemat şi încerc să îmi fac datoria, nu mă interesează cine va fi următorul antrenor. Din păcate, am ajuns abia aseară şi astăzi a fost meciul, e greu să intri în relaţie cu jucători în timp scurt. Am avut o primă repriză foarte bună, în care am avut total iniţiativa, am avut şi un penalti neacordat, dar din minutul 60 am picat fizic, iar în final arbitrul ne-a refuzat un penalti care se vedea şi din Oradea", a declarat Ţălnar.

Tehnicianul a mai spus că nu este uşor să redreseze echipa şi că va încerca să o facă, împreună cu Cornel Dinu, însă cere timp şi răbdare.

"Nu e uşor să punem echipa pe roate, dar încercăm să facem asta şi să facem echipa să joace ce trebuie. Probabil că şi jucătorii au fost afectaţi după înfrângerea prea severă de la Istanbul. Orice om ar fi fost afectat, dar eu am relaţii foarte bune cu ei şi încerc să îi scot din starea în care se află. Schimbările în echipă le-am făcut eu, dar m-am sfătuit cu Dinu. Colaborarea mea cu Dinu e foare bună şi, din moment ce am plecat împreună la drum, încercăm tot împreună să scoatem corabia la mal. Conducătorii sau patronii gândesc în felul lor, pentru că ei bagă bani. Ei au decis să preluăm noi echipa, dar şi noi ne-am asumat un risc, pentru că una e să fii de la începutul campionatului, să faci pregătirea cu echipa şi alta e să vii peste noapte şi să îndepărtezi lucrurile care s-au făcut mai prost. Trebuie timp şi răbdare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici