Dinamo îi va plăti soţiei lui Patrick Ekeng salariul jucătorului până la sfârşitul anului

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a luat hotărârea de a-i achita familiei camerunezului Patrick Ekeng contractul acestuia până la finalul anului 2016, când îi expira înţelegerea, notează site-ul gsp.ro.

790 afișări
Imaginea articolului Dinamo îi va plăti soţiei lui Patrick Ekeng salariul jucătorului până la sfârşitul anului

Dinamo îi va plăti soţiei lui Patrick Ekeng salariul jucătorului până la sfârşitul anului

Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit în data de 6 mai, după ce a suferit un şoc cardiogen şi s-a prăbuşit pe teren în minutul 69 al partidei Dinamo - Viitorul, scor 3-3, la doar şapte minute după ce intrase pe teren. Medicii au încercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes însă.

Africanul câştiga 6.500 de euro pe lună, iar roş-albii îi vor achita lui Nathalie Ekeng suma de 52.000 de euro. Soţia fotbalistului a rămas cu un copil de 3 ani şi este însărcinată.

Clubul Dinamo a plătit alte 70.000 de euro pentru tot ceea ce a ţinut de funeralii şi deplasarea corpului neînsufleţit al lui Patrick în Camerun, potrivit gsp.ro.

Totodată, soţia mijlocaşului a primit asigurări că va primi sprijin constant din partea clubului, atunci când va avea nevoie. Fotbaliştii din Ştefan cel Mare au promis să facă o chetă pentru a sprijini şi ei familia Ekeng.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici