Dinamo nu mai are când să îşi joace meciurile

  • Comitetul Executiv al FRF a decis ca barajul de promovare/menţinere în Liga 1 să se joace pe 9 şi 12 august
  • Dinamo mai are de jucat şase meciuri pentru a termina sezonul
  • Suporterii lui Dinamo: "Lăsaţi-ne să ne câştigăm salvarea!"
1589 afișări
Imaginea articolului Dinamo nu mai are când să îşi joace meciurile

Dinamo nu mai are când să îşi joace meciurile

Dinamo este în mare pericol de a retrograda pentru prima oară în istorie, la finalul acestui sezon. Comitetul Executiv al FRF a decis ca barajul de promovare/menţinere în Liga 1 să se joace pe 9 şi 12 august. Acest lucru presupune ca dinamoviştii să îşi joace toate cele şase meciuri din playout până duminică, ceea ce este imposibil.

Liga Profesionistă de Fotbal i-a programat pe dinamovişti doar la meciul cu Viitorul, din ultima etapă. Meciul se va juca miercuri, de la ora 17:00.   
 
Suporterii din programul Doar Dinamo Bucureşti au reacţionat vehement la decizia FRF: „Nu noi am adus pandemia! Lăsaţi-ne să ne câştigăm salvarea", au scris aceştia pe pagina de Facebook. Adversarele nu sunt însă de aceeaşi părere cu ei. 
 
„Toate cele şase echipe din playoff-ul Ligii a 2-a au susţinut că nu sunt de acord cu prelungirea sezonului competiţional dincolo de data de 5 august. Mai mult decât atât, şase cluburi din play-out-ul Ligii 1 ne-au trimis scrisori că nu sunt de acord cu prelungirea sezonului competiţional, după data de 5 august”, a scris Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, pe Facebook. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici