Dinamo - Oţelul Galaţi, scor 0-1

Formaţia Dinamo Bucureşti a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 0-1 (0-1), în faţa echipei Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii I, ultimul înaintea partidei cu gruparea austriacã Sturm Graz, din grupele Ligii Europa.

54 afișări
Imaginea articolului Dinamo - Oţelul Galaţi, scor 0-1

Dinamo - Oţelul Galaţi, scor 0-1 (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Unicul gol al partidei a fost marcat de Axente, în minutul 35.

0-1: Tamaş a degajat un balon din propriul careu, în poziţie lateral stânga, iar mingea l-a lovit pe Axente şi a ricoşat în plasa porţii lui Dolha.

Min: 45: Claudiu Niculescu a scăpat pe flancul stâng, a pătruns în careu, dar a preferat o pasă în lateral, unde se afla un adversar, în locul unui şut.

Min. 50: Zicu a întors un balon pentru Boştină şi mijlocaşul dinamovist a reluat slab, la colţul lung, balonul fiind degajat de unul dintre jucătorii gălăţeni.

Min. 51: Zicu a centrat de pe partea dreaptă în "gura porţii" de unde Andrei Cristea a reluat, din plonjon, balonul cu capul, însă balonul a şters transversala.

Min. 53: Replica Oţelului a venit peste numai două minute, la o fază la care Gabi Paraschiv l-a driblat pe Tamaş şi a lobat balonul peste Dolha, însă mingea a căzut pe bara transversală.

Min. 59: Neagu a primit un balon în interiorul careului, lateral stânga şi a şutat la colţul lung însă mingea a trecut alături.

Dinamo: 12. Dolha - 14. Molinero, 30. Tamaş, 4. Moţi, 3. Pulhac - 7. Zicu (11. Alexe '60), 8. Boştină (6. Rus '78), 29. N'doye, 22. Torje - 99. Niculescu, 17. An. Cristea (27. Ze Kalanga '73). Antrenor: Dario Bonetti

Oţelul: 12. Kolev - 3. Râpă, 16. Sârghi, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 26. Neagu, 29. Giurgiu - 8. Antal (2. Cîrjă 90+2), 30. G. Paraschiv, 5. Golocevac (6. Pătraş '76) - 9. Axente (11. M. Matei '70). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Jelev '29, Antal '43, Neagu '56, Golocevac '67, M. Matei '87, Cârjă '90+3 / Moţi '32.

Arbitri: Mugurel Drăgănescu (central) - Mihai Artene, Eduard Crângaşu (asistenţi) - Robert Dumitru (rezervă).

Observatori: Mircea Salomir, Dan Ionescu.

Supervizor: Valentin Alexandru.

La partidă au asistat aproximativ 3000 de spectatori, printre care şi un grup de 30-40 de fani ai echipei Oţelul Galaţi.

Marius Niculae a urmărit partida pe pista de atletism a stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, purtând o vestă-foto.

Stan: Am anticipat că Dinamo nu ne va lua în serios în această seară

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei câştigate în faţa formaţiei Dinamo, cu scorul de 1-0, că a anticipat faptul că echipa antrenată de Dorinel Munteanu nu va fi luată în serios de adversari.

"Mã bucur foarte mult cã am spart gheaţa, chiar am şi anunţat că vom face un meci mare aici. Sper să fie un început pentru noi, mai ales că am avut o apărare foarte tânără, care a reuşit să ţină piept lui Dinamo. Am anticipat că Dinamo nu ne va lua în serios în această seară. De altfel, aşa ni s-a întâmplat şi nouă la meciul cu Ceahlăul. Până la urmă, asta este mentalitatea fotbalistului român şi am mizat pe asta", a spus Stan.

Marius Stan a precizat că meciul făcut de Dinamo cu echipa sa nu va semăna deloc cu cel din Liga Europa. "Meciul acesta nu va semăna deloc cu cel din Liga Europa şi veţi vedea că Dinamo va avea o cu totul altă evoluţie, iar eu le urez succes", a menţionat oficialul gălăţean.

Munteanu: Am jucat fără complexe în faţa lui Dinamo

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Oţelul Galaţi a jucat fără complexe în partida câştigată în faţa formaţiei Dinamo.

" Am dat dovadă de încredere, determinare şi am jucat fără complexe în faţa lui Dinamo. Cred că rezultatul este echitabil, chiar dacă am marcat un gol cu foartă multă şansă, dar noi am fost echipa care a avut o posesie mai bună şi am reuşit să pasăm mai bine. Le-am spus şi jucătorilor că, pentru noi, campionatul începe abia acum", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu a menţionat că victoria obţinută pe terenul lui Dinamo îi va ajuta pe elevii săi să se concentreze pentru meciurile viitoare. "Nici după acest rezultat nu sunt foarte mulţumit, dar sper ca liniştea care va urma după această victorie să ne ajute să ne pregătim mai bine şi să ne concentrăm mai mult pentru ceea ce avem în continuare. Am studiat înainte toate cele trei jocuri ale lui Dinamo şi am reuşit să-i fac pe jucători să înţeleagă că e foarte important să obţinem un rezultat bun aici", explicat tehnicianul.

Referindu-se la faptul că a fost contestat de proprii suporteri după seria nefastă din ultima perioadă, Munteanu a spus: "Fanii au fost supăraţi pentru rezultatele din ultima perioadă, mai ales de cele de pe teren propriu, însă vreau ca ei să înţeleagă că avem o echipă nouă, cu mulţi jucători tineri şi avem nevoie de linişte pentru a construi o echipă competitivă".

Munteanu a urat suces echipei Dinamo pentru meciurile din grupele Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici