Dinamo va testa un fundaş brazilian în cantonamentul din Spania: "E cel mai mare club din România" - VIDEO

FC Dinamo va testa în cantonamentul din Spania un fundaş dreapta din Brazilia, Yago Andrade, în vârstă de 20 de ani, urmând ca fotbalistul să fie împrumutat de la Flamengo în cazul în care antrenorul Cornel Ţălnar va decide să-l păstreze în lot.

153 afișări
Imaginea articolului Dinamo va testa un fundaş brazilian în cantonamentul din Spania: "E cel mai mare club din România" - VIDEO

Yago Andrade

Fundaşul brazilian urmează să efectueze vizita medicală şi să fie testat de Dinamo în meciurile din cadrul Marbella Cup, la care va participa alături de Oţelul Galaţi şi Rapid, la începutul lunii viitoare. În cazul în care antrenorul Cornel Ţălnar îşi va da acordul ca fotbalistul să se alăture lotului "alb-roşu", Dinamo are atât varianta unui împrumut cât şi cea a unui transfer definitiv, informează site-ul globesporte.com.

Yago, care are contract cu gruparea braziliană Flamengo până la finalul acestui an, dar pentru care nu a apucat să evolueze la prima echipă, spune că ar fi un vis pentru el să evolueze în Europa. "Am încredere. Ar fi un vis să pot juca în Europa, în special în primul an de formare. Dinamo este cel mai mare club din România, mi-a plăcut ceea ce am citit despre ei", a spus Yago Andrade, care a postat pe contul său de twitter şi o fotografie cu bagajul făcut pentru Europa.

Fotbalistul brazilian a venit la Flamengo la sfârşitul anului 2011, fiind format la clubul Vasco da Gama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici