Ding Junhui penalizat pentru că a purtat pantaloni nepotriviţi la English Open

Jucătorul de snooker chinez Ding Junhui a fost penalizat cu pierderea primului frame în victoria sa cu 4-3 în faţa compatriotului Ma Hailong în calificările pentru tabloul principal al Openului Angliei, pentru că a apărut la meci în pantaloni nepotriviţi.

9091 afișări
Imaginea articolului Ding Junhui penalizat pentru că a purtat pantaloni nepotriviţi la English Open

Ding Junhui penalizat pentru că a purtat pantaloni nepotriviţi la English Open

Chinezul Ding a purtat pantaloni maro, uitând că la evenimentul de la Brentwood codul vestimentar este „negru complet”.

Jucătorul în vârstă de 36 de ani a trimis un prieten să cumpere nişte pantaloni de la un magazin din apropiere, dar a fost nevoit să renunţe la primul frame după ce a început meciul cu întârziere.

"Am uitat complet că aveam nevoie de o cămaşă şi pantaloni negri", a spus Ding, citat de BBC Sport.

"Memoria mea nu este bună. Nu m-am gândit la asta. Odată ce am început să joc, am încercat să mă concentrez doar asupra meciului.

"Din fericire, loviturile de siguranţă ale lui Ma nu au fost atât de bune şi mi-a oferit suficiente şanse de a câştiga".

Ding, de 14 ori câştigător al unui eveniment de clasament, a fost în urmă cu 3-1 înainte de a reveni pentru a câştiga ultimele trei frame-uri şi a-l învinge pe omologul său chinez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici