Dinu Gheorghe a demisionat din funcţia de preşedinte al clubului Astra Giurgiu

Dinu Gheorghe a declarat, luni, la DigiSport, că a renunţat la funcţia de preşedinte al clubului Astra Giurgiu, după o discuţie cu patronul Ioan Niculae.

272 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe a demisionat din funcţia de preşedinte al clubului Astra Giurgiu

Dinu Gheorghe (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Aceasta a fost decizia mea. Am purtat o discuţie cu patronul Ioan Niculae. Mi-e foarte greu. N-a fost uşor, dar mă bucur că m-a înţeles. I-am spus că lucrurile nu merg aşa cum trebuie, după care ne-am întânit şi am vorbit", a spus Dinu Gheorghe, potrivit site-ului televiziunii.

Fostul conducător a spus că decizia îi aparţine în totalitate şi a precizat că a mai intenţionat o dată să demisioneze.

"Am vrut şi astă-vară să plec de la echipă, după ce am câştigat Supercupa, dar atunci am renunţat şi am zis să mai stau. Vreau să vă spun că Astra rămâne echipa mea de suflet", a adăugat el.

Dinu Gheorghe era preşedinte la Astra din martie 2012, pe vremea când echipa evolua la Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici