Dinu Gheorghe: Avem probleme financiare, dar nu suntem la faliment

Preşedintele executiv al FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că gruparea ardeleană are probleme financiare, însă nu este în pragul falimentului.

16 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Avem probleme financiare, dar nu suntem la faliment

Dinu Gheorghe: Avem probleme financiare, dar nu suntem la faliment (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Trebuie să recunoaştem, şi nu ar avea niciun sens să ascundem acest lucru: avem probleme financiare, prin faptul că jucătorii nu şi-au primit salariile pe ianuarie, însă de aici şi până la a se spune că suntem la faliment, e cale lungă. Nu e cazul să se bucure nimeni. Ne vom lua şi licenţa, avem dosarul depus, astfel că fanii echipei nu au de ce să îşi facă griji", a spus Dinu Gheorghe.

Oficialul braşovean a ţinut să mai precizeze că echipa pe care o conduce va juca mereu numai pe teren şi nu va face jocurile niciunei alte formaţii:

"Ca să fie clar pentru toată lumea, FC Braşov nu va face niciodată jocurile nimănui, indiferent dacă vom ajunge să arbitrăm vreo luptă, fie ea şi la titlu. Să nu îşi imagineze cineva că noi vom juca altfel decât am făcut-o în finalul campionatului trecut. Aud şi văd în ultima vreme numai tâmpenii, din partea unui om care, conform unui top, ar fi printre miliardarii ţării. Cred că, dacă s-ar face şi un top al prostiei, cu siguranţă tot un loc fruntaş ar ocupa".

Dinu Gheorghe se declară încrezător în şansele echipei sale, în meciul din Cupa României cu FC Vaslui:

"Orice echipă are şi momente mai puţin bune. Inter Milano nu a mai câştigat niciun meci de cinci etape, şi este totuşi, Inter Milano, nu? Am mai avut asemenea probleme şi la Rapid, înainte de meciul cu Feyenoord, când nu mai cîştigasem nimic şi eram cu moralul la pământ. Sunt optimist, legat de meciul de Cupă, chiar dacă pornim cu şansa a doua. Sper să nu fie probleme de arbitraj. Am încredere în Marius Avram, pe care nu îl putem acuza de înfrângerea noastră la Craiova. Publicul trebuie să ştie că, deşi nu dau impresia, jucătorii sunt primii care suferă, pentru că, dacă, Doamne fereşte!, pierdem Europa, şi ei pierd foarte mult".

Preşedintele a mai spus că, indiferent de ce va fi, va miza în continuare pe serviciile antrenorului Viorel Moldovan:

"Nu s-a pus problema ca Viorel Moldovan să nu îşi ducă pînă la capăt contractul. Şi legat de plecarea mea s-au spus multe. Voi rămâne la FC Braşov, dacă se vrea performanţă şi dacă oamenii din acest oraş, nu doar patronul Ioan Neculaie, sunt dispuşi să asigure un buget de 4-5 milioane de euro. Dar nu doar promisiuni, ci concret. Nu e posibil ca, într-un oraş ca Braşov, tot sportul să o ia în jos la nivel de echipe", a mai spus Dinu Gheorghe.

Meciul FC Braşov - FC Vaslui, din manşa întâi a semifinalelor Cupei României, va avea loc, joi, de la ora 20.15, şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici