Dinu Gheorghe: Nu putem spera la un loc de Liga Campionilor, sunt multe puncte de recuperat

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia giuleşteană nu poate spera la un loc care să-i asigure participarea în Liga Campionilor deoarece sunt multe puncte de recuperat până la finalul sezonului.

14 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Nu putem spera la un loc de Liga Campionilor, sunt multe puncte de recuperat

Dinu Gheorghe: Nu putem spera la un loc de Liga Campionilor, sunt multe puncte de recuperat (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu putem spera la Liga Campionilor pentru că sunt multe puncte. Suntem realişti. Se poate întâmpla, dar trebuie să ştim şi noi să profităm de momentele astea. Acum dacă am fi câştigat cu Craiova, ne apropiam la 2 puncte de locul 3 pentru că Vasluiul s-a împiedicat cu Gloria Bistriţa. Vor fi însă multe surprize, echipele din faţă vor ceda puncte, o să vedeţi", a spus preşedintele grupării giuleştene.

În ceea ce priveşte intenţia finanţatorului clubului, Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, de a se adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv în vederea câştigării la masa verde a partidei cu Rapid, Dinu Gheorghe a menţionat că oficialul olteanu nu are nicio şansă.

"Lăsaţi-l pe Mititelu, e pe locul 18 sau unde este, lăsaţi-l acolo. Nu cred că Mititelu o să meargă la TAS pentru că ştie şi el foarte bine că n-are nicio şansă. S-a judecat corect la comisie, n-a fost vorba de beznă pe teren a doua oară, a fost o cădere de tensiune foarte clară. Faptul că arbitrul s-a oprit să verifice dacă lumina este uniformizată pe tot terenul nu înseamnă că s-a oprit jocul", a explicat oficialul rapidist.

Înjurat în cadrul unei emisiuni televizate de Gigi Becali, Dinu Gheorghe se întreabă cum va intra în biserică finanţatorul Stelei de Sărbătoarea Floriilor.

"Eu nu mă cert cu domnul Becali. Domnul Becali, care este un credincios fără pereche pe lumea asta, are nişte ieşiri care nu îl onorează. Dar numai oamenii educaţi, oamenii cu o anumită cultură ştiu să glumească şi să accepte o glumă. Eu am făcut referire la o îndeletnicire a lui pe care o recunoaşte şi se mândreşte cu ea. L-am văzut tăvălit printre oi la televizor, iar eu nu cred că l-am jignit cu ceva. Dacă dânsul a ieşit cu injuriile alea la televizor îl priveşte. Dar nu ştiu cum va intra duminică în biserică de Sărbătoarea Floriilor cu sufletul curat şi deschis în faţa Domnului. Este o mascaradă în tot ce face el şi cred că şi credinţa, cărămida asta cu care îşi dă în piept, e tot la fel. Dar să îl lăsăm pe Cel de Sus să judece pe toată lumea", a precizat Dinu Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici