Dinu Gheorghe: Vor mai veni trei jucători în următoarele zile

Directorul general al FC Dinamo, Dinu Gheorghe, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în următoarele zile vor mai fi aduşi în echipa pregătită de Mircea Rednic alţi trei jucători care se vor alătura lotului de 23 de fotbalişti prezentaţi.

110 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Vor mai veni trei jucători în următoarele zile

Dinu Gheorghe: Vor mai veni trei jucători în următoarele zile (Foto: Victor Ciupuliga / Mediafax Foto)

"Am început să formăm un grup de oameni cu caractere şi sunt convins că nu ne-am înşelat până acum. În zilele următoare lotul va fi completat şi întărit cu alţi 2-3 jucători. Am încredere în aceşti fotbalişti şi sper ca suporterii să dea dovadă de puţină răbdare. Dinamo nu va mai fi niciodată în mediocritate şi veţi vedea asta încă de duminică. Obiectivele sunt intrarea în play-off şi câştigarea celor două cupe, dar eu îmi doresc ceva mai mult, să fim în primele trei echipe ale campionatului", a declarat Dinu Gheorghe.

Oficialul dinamovist a precizat că vor mai pleca jucători de la Dinamo doar în situaţia în care se vor primi oferte foarte bune: "Nu va mai pleca nimeni, de aia i-am prezentat acum. Dacă vor fi însă oferte foarte bune, nu ne vom opune. Depinde, în fotbal lucrurile se schimbă de la o zi la alta. Noi suntem mulţumiţi de ceea ce am adus şi vor mai veni alţi trei jucători".

FC Dinamo şi-a prezentat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, lotul de 23 de fotbalişti cu care va începe noul sezon competiţional şi noul echipament de joc.

Lotul echipei Dinamo este următorul: Vytautas Cerniauskas (1), Daniel Abraham (21), Iustin Popescu (41), Collins Fai (14), Patrice Feussi (26), Andrei Marc (73), Mihai Popescu (4), Laurenţiu Corbu (94), Ricky van Haaren (8), Dorin Rotariu (9), Cosmin Matei (10), Patrick Petre (13), Andrei Tîrcoveanu (30), Bogdan Gavrilă (77), Aljoşa Vojnovici (80), Valentin Lazăr (93), Fabian Himcinschi (19), Robert Moldoveanu (99), Miha Mevlja (17), Ionuţ Nedelcearu (5), Ionuţ Şerban (23), Steliano Filip (7) şi Marius Alexe (55).

În cadrul conferinţei de presă, jucătorii dinamovişti au prezentat şi noul echipament de joc pentru viitorul sezon, marca Nike. Jucătorii pregătiţi de Mircea Rednic vor evolua în echipament roşu complet în partidele de pe teren propriu şi alb complet în deplasare. Echipamentul de rezervă este negru complet.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici