Djokovici în sferturi la Australian Open, după un meci de cinci ore

Tenismanul sârb Novak Djokovici, dublu deţinător al titlului şi principal favorit, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Australian Open după ce l-a învins, duminică, în cinci ore şi două minute de joc, pe elveţianul Stanislas Wawrinka, cap se serie numărul 15.

639 afișări
Imaginea articolului Djokovici în sferturi la Australian Open, după un meci de cinci ore

Novak Djokovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scorul întâlnirii a fost 1-6, 7-5, 6-4, 6-7 (5/7), 12-10.

Şase capi de serie, trei de pe tabloul masculin şi trei de pe cel feminin, au fost eliminaţi, duminică, de la Australian Open, în a şaptea zi a primului turneu de Grand Slam al anului.

La masculin, în afară de Wawrinka au mai fost eliminaţi japonezul Kei Nishikori, cap de serie numărul 16, şi sârbul Janko Tipsarevici, al optulea favorit. Nishikori a fost învins de spaniolul David Ferrer, cap de serie numărul 4, scor 6-2, 6-1, 6-4, iar Tipsarevici a abandonat jocul cu Nicolas Almagro, al 10-lea favorit, la scorul de 6-2, 5-1 pentru spaniol.

La feminin, tot în optimi, a cincea favorită, germanca Angelique Kerber, a fost eliminată de sportiva rusă Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 19. Jucătoarea sârbă Ana Ivanovici, cap de serie numărul 13, a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska (nr. 4), scor 6-2, 6-4, iar Na Li (China), a şasea favorită, s-a impus în faţa sportivei germane Julia Görges (nr. 18), scor 7-6 (8/6), 6-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici