Doar 3.500 de bilete vândute pentru "U" Cluj - Steaua Bucureşti

Doar 3500 de bilete s-au vândut, la care se adaugă şi 300 de abonamente pentru retur, la partida dintre Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti, programată luni, în Liga I, însă organizatorii speră că se va ajunge la vânzarea a 20.000 de tichete.

517 afișări
Imaginea articolului Doar 3.500 de bilete vândute pentru "U" Cluj - Steaua Bucureşti

Doar 3.500 de bilete vândute pentru "U" Cluj - Steaua Bucureşti (Imagine: Shutterstock)

"Nu e niciun secret că mulţi spectatori vin să vadă Steaua, iar performanţa lor cu Ajax a contat şi mai mult. Biletele s-au pus în vânzare de luni, am ajuns la 3.500 de bilete vândute, plus 300 de abonamente pentru retur, dar avem speranţe că putem ajunge la 20.000 de tichete vândute, având în vedere performanţa Stelei de joi seara, din Europa League. Ar fi extraordinar pentru noi. Clujenii sunt mai speciali, vin aşa, înaintea meciului. Am tot primit telefoane la club, după meciul Stelei cu Ajax, dacă mai sunt bilete. Sunt, doar să vină să le cumpere. Mai avem sâmbătă, duminică şi luni pentru vânzare, iar luni seara, cu două ore înainte de meci, sigur va fi rupere la casele de bilete. Să nu ne ascundem după deget: Steaua joacă totdeauna cu stadionul plin unde merge", a declarat un oficial al Universităţii, pentru MEDIAFAX.

Biletele pentru partida de luni au costuri între 15 lei la peluze şi 175 de lei în zona VIP. Casele de bilete sunt deschise zilnic între orele 10.00 şi 19.00.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti este programat luni, de la ora 19.30, în cadrul etapei a XX-a a Ligii I.

Steaua va ajunge la Cluj nu doar din postura de echipă calificată în optimile Ligii Europa, ci şi din cea de lider al Ligii I, cu 47 de puncte, faţă de gazde, care se află pe locul 16, cu 17.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici