Doi jucători ai Farului încearcă să încropească o echipă, sperând că formaţia va fi înscrisă în Liga a II-a

Doi jucători ai formaţiei Farul Constanţa, Cristian Şchiopu şi Ion Barbu, încearcă să încropească o echipă, sperând că formaţia nu se va desfiinţa, deşi gruparea are şanse minime de a fi acceptată la startul Ligii a II-a din cauza unei datorii de 550.000 euro.

15 afișări
Imaginea articolului Doi jucători ai Farului încearcă să încropească o echipă, sperând că formaţia va fi înscrisă în Liga a II-a

Cristian Şchiopu (d) (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Astfel, la iniţiativa celor doi, care deţin licenţa A UEFA de antrenori, marţi a avut loc prima şedinţă tehnică de la finalul sezonului trecut, la care au participat, pe lângă Şchiopu, Barbu, Paşcovici, Isleam, Răduţă, şi 14 juniori cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani.

"Am vorbit cu jurista clubului care a luat legătura cu unul dintre conducători şi am primit astfel acceptul să ne antrenăm. Noi încercăm să facem o echipă care ar urma să fie pregătită de mine şi de Barbu. Nu credeam că se va ajunge vreodată în această situaţie. Eu personal am renunţat la banii pe care conducerea avea să mi-i plătească", a declarat Cristi Şchiopu, care a renunţat în primăvară la cariera de fotbalist din cauza unei accidentări.

"Nu credeam că vreodată Farul va putea ajunge în această situaţie. Sper până în ultima clipă să se întâmple o minune şi să putem fi acceptaţi în Liga a II-a. Noi ne vom pregăti şi dacă vom avea dreptul, vom continua să apărăm culorile acestui club. Sunt de acord şi cu o reeşalonare a datoriei pe care conducerea o are faţă de mine, numai să nu se desfiinţeze echipa", a spus, la rândul său, Ion Barbu.

La antrenament au asistat şi aproximativ 30 de suporteri, însă ca şi până acum, la sediul clubului Farul nu şi-a făcut apariţia niciun reprezentant al conducerii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici