Doi jucători din naţionala statului Eritreea au dispărut în Kenya

Doi componenţi ai naţionalei de fotbal a statului Eritreea au dispărut în Kenya, unde se aflau pentru un turneu regional, şi există suspiciuni că jucătorii ar putea cere azil politic.

84 afișări
Imaginea articolului Doi jucători din naţionala statului Eritreea au dispărut în Kenya

Doi jucători din naţionala statului Eritreea au dispărut în Kenya (Imagine: Marius Cristescu / Mediafax Foto)

Autorităţile din Eritreea nu au dat publicităţii numele celor doi jucători, informează The Guardian.

Nu este prima dată când fotbalişti din naţionala din Eritreea au fugit din cantonament pentru a cere azil politic în altă ţară.

În decembrie 2012, 17 fotbalişti şi medicul echipei naţionale au cerut azil în Uganda, la 18 luni după ce 13 jucători de la o formaţie de club au rămas în Tanzania. În 2009, 12 membri ai echipei naţionale au dispărut în Kenya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici