Donovan: Meritam să merg în Brazilia

Landon Donovan, cel mai bun marcator din istoria naţionalei americane, cu 57 de goluri, a afirmat, sâmbătă, că merita să participe la Cupa Mondială din Brazilia, deşi selecţionerul Jurgen Klinsmann a decis să nu-l reţină în lot.

66 afișări
Imaginea articolului Donovan: Meritam să merg în Brazilia

Landon Donovan (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Cred că dacă s-ar fi luat în considerare ceea ce s-a întâmplat în aceste zece zile de stagiu, meritam absolut să merg în Brazilia. În timpul acestui stagiu, cred că am fost unul dintre cei mai buni. Dacă eu credeam că merit să nu fiu selecţionat, puteam accepta decizia, dar nu a fost cazul", a declarat Donovan, la încheierea unui antrenament cu echipa sa de club, Los Angeles Galaxy.

"Sunt dezamăgit şi trist. Voiam să particip la Cupa Mondială. Respect decizia, dar ştiu că meritam să merg şi este greu de aceptat. Nu sunt mânios, doar sunt dezamăgit", a adăugat Donovan, care a marcat 57 de goluri în 156 selecţii.

În vârstă de 32 de ani, Donovan, fost jucător la Bayer Leverkusen, Bayern Munchen şi Everton, acum la LA Galaxy, ratează posibilitatea de a evolua la al patrulea turneu final al Cupei Mondiale, după ce a fost prezent la această competiţie în 2002, 2006 şi 2010. El este la opt selecţii de recordmenul Cobi Jones.

SUA face parte din Grupa G a Cupei Mondiale, alături de Portugalia, Germania şi Ghana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici