Dorin Rotariu a renunţat la colaborarea cu Anamaria Prodan

Mijlocaşul dinamovist Dorin Rotariu, care în urmă cu două zile a decis să semneze cu agentul de fotbalişti Anamaria Prodan, soţia antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a renunţat la această colaborare.

657 afișări
Imaginea articolului Dorin Rotariu a renunţat la colaborarea cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Fotbalistul dinamovist Dorin Rotariu a declarat, duminică, pentru site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, că le cere scuze fanilor care s-au gândit că a trădat atunci când a ales să semneze cu agentul Anamaria Prodan şi că speră să fie înţeles, deoarece nu a vrut să facă nimic rău.

"Le cer scuze fanilor care s-au enervat sau gândesc că am trădat. Eu n-am să trădez indiferent de agentul meu, de prieteni. Eu am venit la Dinamo să fac performanţă, să pun suflet şi să ajung în Europa. Îmi pare rău pentru Anamaria, nu vreau să se supere nimeni. Mai şi greşeşti, nu eşti perfect. Sper ca lumea, în special clubul şi suporterii, să înţeleagă că nu a fost cu intenţie să isc alte revoluţii între Steaua şi Dinamo. Am doar 18 ani, nu e normal să mă grăbesc sau să mă arunc în situaţii de asemenea gen, dar eu sper ca suporterii şi mai ales clubul să mă înţeleagă. Nu am vrut să fac nimic rău sau să se enerveze lumea. De acum încolo, ca şi cum am venit la Dinamo, lupt pentru suporteri, mă gândesc tot timpul la ei, cum am făcut şi în această situaţie, m-am gândit mult la punctul lor de vedere. Fără ei practic nu veneam la Dinamo. Pentru mine a fost un moment decisiv să vin la Dinamo, mai ales că şi clubul îmi oferă şansa de a arăta tot ce pot", a spus Rotariu.

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că Rotariu, "un tânăr foarte educat şi talentat", apreciază suporterii şi nu a intenţionat nicio clipă să îi dezamăgească. "Mă bucur foarte mult de faptul că am avut o discuţie constructivă cu familia lui Dorin Rotariu. Am analizat foarte bine situaţia. Dorin apreciază foarte mult faptul că Dinamo a avut curajul să-i dea o şansă să joace la acest nivel la o vârstă foarte fragedă. Noi nu putem decât să ne bucurăm că el şi-a câştigat acest post, de a fi titular. Este un tânăr foarte educat şi foarte talentat. Într-adevăr m-a luat prin surprindere şi am aflat din presă, pentru că totul s-a întâmplat foarte repede şi nu s-au analizat implicaţiile. Bineînţeles că Dorin Rotariu apreciază suporterii, care l-au îndrăgit din primul moment, şi nu şi-a dorit nicio clipă să dezamăgească suporterii. Ba din contră, face tot ce poate să îi bucure. Rămâne în continuare acelaşi Dorin Rotariu care dă totul pe teren şi e totul pentru Dinamo", a afirmat Negoiţă.

Ionuţ Negoiţă a subliniat că nu va fi niciodată de acord cu "un amestec în treburile lui Dinamo": "Ceea ce dă viaţă acestui club este istoria lui Dinamo, dar şi ce înseamnă mulţimea şi calitatea suporterilor lui Dinamo, şi trebuie să ţinem cont de ceea ce ei îşi doresc şi niciodată nu vom fi de acord cu un amestec în treburile lui Dinamo. Nu putem accepta niciodată vreun amestec din partea a ceea ce înseamnă chiar şi asociere cu clubul Steaua, care este rivalul de moarte. Vrem să construim un club pe baze sănătoase, un club de viitor, cu jucători tineri care să fie pentru Dinamo sută la sută şi care să fie neîntinaţi cu ceea ce înseamnă trecutul fotbalului românesc şi vrem să ajungem la o normalitate".

Negoiţă a menţionat că Dorin Rotariu are în continuare sprijinul fanilor şi va face performanţă. "Dorin a înţeles ce înseamnă dorinţele suporterilor şi că suporterii nu doresc, ca şi noi dealtfel, nicio asociere cu clubul Steaua. Nu că am avea ceva personal cu clubul. Noi nu ne băgăm în treburile lor, ca urmare nici nu voi permite vreodată ca cineva de la Steaua să intre în treburile noastre. Nu vom accepta cum e vorba românească «lupul paznic la oi». Îi urez mult succes. Are sprijinul fanilor şi cred că îl va avea mult mai mult. Mi-am dat seama că nici pe departe nu a avut vreo intenţie de a trăda suporterii sau clubul, este sută la sută aici. Sunt convins că cu talentul şi buna creştere pe care le are va face performanţă la Dinamo şi de ce nu şi la cluburi mai mari unde îi urez succes pentru că e doar la început şi are o traiectorie foarte bună creată", a adăugat oficialul dinamovist.

Mijlocaşul dinamovist Dorin Rotariu, care în urmă cu două zile a decis să semneze cu agentul de fotbalişti Anamaria Prodan, soţia antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a renunţat, duminică, la această colaborare. Rotariu hotărâse vineri să renunţe la contractul de impresariat cu Victor Becali, pentru a semna cu Anamaria Prodan.

Decizia de vineri a jucătorului în vârstă de 18 ani a venit în contextul în care Ioan şi Victor Becali au fost condamnaţi, marţi, la închisoare cu executare în Dosarul transferurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici