Dorinel Munteanu: Naţionala a făcut un joc slab cu Turcia, mă aşteptam la altceva

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, că echipa naţională a României a făcut un joc slab în partida amicală pierdută în faţa Turciei, scor 0-2, precizând că se aştepta la altceva.

13 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Naţionala a făcut un joc slab cu Turcia, mă aşteptam la altceva

Dorinel Munteanu: Naţionala a făcut un joc slab cu Turcia, mă aşteptam la altceva (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"A fost un joc slab, mă aşteptam la altceva din partea naţionalei. Am arătat un prea mare respect adversarului nostru despre care nu cred că ne este superior din punct de vedere valoric. Chiar dacă scuza legată de acel penalti inventat este corectă, pentru mine acest lucru nu schimbă cu nimic datele problemei. Jucăm prea mult doar pentru a recupera mingea, iar când am avut-o, am contraatacat sporadic, n-am avut curaj. Ne-am creat ocazii, în urma fazelor fixe, dar după părerea mea este puţin. Bineînţeles că Răzvan ştie ce şi-a dorit de la acest amical. Eu consider că avem jucători destul de valoroşi care pot face ambele faze, poate nu 90 de minute, dar cel puţin 70 de minute cred că pot face acest lucru", a spus Munteanu.

Fostul internaţional a afirmat că este optimist în privinţa campaniei de calificare pentru Campionatul European din 2012. "Eu, ca fost jucător al echipei naţionale, la fiecare eşec sunt dezamăgit, dar asta e. Şi eu am avut meciuri pierdute când eram la naţională. Sunt optimist în ceea ce priveşte campania de calificare, sper să începem bine, avem un meci acceptabil în compania Albaniei", a adăugat Munteanu.

Reprezentativa României a fost învinsă de Turcia, miercuri seară, cu scorul de 2-0 (0-0), într-un meci amical disputat pe stadionul "Şukru Saracoglu" din Istanbul, ultimul dinaintea preliminariilor Campionatului European din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici