Dorinel Munteanu s-ar mulţumi cu un punct în meciul cu FC Timişoara

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că un punct obţinut pe terenul formaţiei FC Timişoara, în meciul din etapa a XVI-a a Ligii I, ar fi unul foarte important pentru echipa sa.

18 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu s-ar mulţumi cu un punct în meciul cu FC Timişoara

Dorinel Munteanu s-ar mulţumi cu un punct în meciul cu FC Timişoara (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Va fi foarte greu, întâlnim o echipă formată din jucători foarte valoroşi, o echipă neînvinsă până acum în campionat. Depinde de noi să îi provocăm Timişoarei prima înfrângere. Poate, luaţi individual, jucătorii Timişoarei ar fi mai valoroşi decât ai noştri, dar fotbalul este un sport de echipă şi duminică vor avea câştig de cauză cei care vor arăta mai mult decât ceilalţi ca o adevărată echipă. Sper să trimit în teren un unsprezece unit, omogen, care să facă totul pentru a obţine cel puţin un punct. Ştiu despre Timişoara aproape totul, pericolul nu vine neapărat de la Zicu, ci de la întreaga echipă. Jucătorii mei trebuie să fie conştienţi că îi aşteaptă un joc foarte dificil", a spus Munteanu.

Tehnicianul Oţelului a mai declarat că meciul cu Timişoara este foarte important, pentru că se întâlnesc primele două clasate în Liga I. "Nu ştiu dacă este derbiul campionatului, dar cu siguranţă este un meci foarte important, pentru că se întâlnesc ocupantele primelor două poziţii din clasament. Lumea trebuie să accepte acest lucru. Sper să fie un spectacol deosebit" a precizat Munteanu.

Antrenorul Oţelului nu are nicio problemă de lot înaintea partidei cu FC Timişoara. Gălăţenii vor pleca sâmbătă până la Bucureşti, iar apoi cu avionul către Timişoara.

Partida dintre FC Timişoara şi Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici