Dorinel Munteanu şi Sergiu Costin, cetăţeni de onoare ai municipului Galaţi

Autorităţile locale din Galaţi au acordat, luni, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc la Teatrul Muzical, tehnicianului echipei Oţelul, Dorinel Munteanu, şi fundaşului Sergiu Costin titlul de cetăţean de onoare al municipiului, cei doi nefiind însă prezenţi la ceremonie.

148 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu şi Sergiu Costin, cetăţeni de onoare ai municipului Galaţi

Dorinel Munteanu şi Sergiu Costin, cetăţeni de onoare ai municipului Galaţi (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

Echipa Oţelul a fost recompensată, de asemenea, cu "premiul municipiului Galaţi" pentru cele două trofee din 2011, campionatul şi Supercupa.

Toate aceste distincţii au fost ridicate de către oficialul grupării gălăţene, Cătălin Tofan, deoarece echipa se afla pe drumul de întoarcere de la Cluj-Napoca, după meciul de duminică, scor 1-1 cu Universitatea Cluj. Premiile au fost înmânate de fostul arbitru Nicolae Rainea, consilier local la Galaţi.

"Sunt onorat şi bucuros că suntem apreciaţi pentru ceea ce am făcut pentru Galaţi. Sper să facem şi în continuare lucruri frumoase", a declarat Dorinel Munteanu, la sosirea la Galaţi.

Căpitanul echipei gălăţene, Sergiu Costin, s-a declarat, de asemenea, extrem de onorat. "Acest titlu aparţine întregii echipe, fără ea nici eu nu aş fi existat. Primesc premiul cu mare onoare, mulţumesc celor care s-au gândit la noi şi sper că vom mai avea parte de mari performanţe", a afirmat Costin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici