Dragomir despre dosarul transferurilor: Nu e normal ca patronii să se ducă la puşcărie. Le doresc tot binele din lume

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că le doreşte tot binele din lume şi să nu păţească nimic celor opt oameni de fotbal judecaţi în dosarul transferurilor, deoarece au adus bani în România.

304 afișări
Imaginea articolului Dragomir despre dosarul transferurilor: Nu e normal ca patronii să se ducă la puşcărie. Le doresc tot binele din lume

Dragomir despre dosarul transferurilor: Le doresc tot binele din lume şi să nu păţească nimic (Imagine: Shutterstock)

"Le doresc tot binele din lume, să nu păţească nimic, pentru că ei au muncit să aducă bani în România, nu să-i ducă în altă parte cum au făcut alţii de au sărăcit ţara. Nu ar afecta cluburile dacă ei ar fi închişi, dar ar afecta lumea fotbalului. Sunt patroni care au dat bani din buzunarul lor şi nu e normal să se ducă la puşcărie. Păi astăzi le spune să nu plece din ţară, când ei toţi au fost plecaţi? Asta e o răutate. Cum să plece, aceşti oameni au familii, au copii. Ce dacă îşi trec averile pe numele altora, sunt averile lor. Bineînţeles că şi pe jucătorii Stelei îi afectează aceste decizii, toate aceste lucruri lasă nişte urme", a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir a precizat că în urma scandalurilor din fotbalul românesc acesta se transformă într-un "cancan-fotbal". "Era bine să nu fie nici scandalul cu familia Reghecampf, nici cu Gigi Becali. Acum avem un fotbal căruia îi putem zice cancan-fotbal", a completat Dragomir.

Procurorul DNA a depus, luni, la instanţa supremă o cerere prin care solicită judecătorilor să ia faţă de toţi cei opt oameni de fotbal judecaţi în dosarul transferurilor de jucători măsura interdicţiei de a părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile. Judecătorii instanţei supreme au amânat, pentru 19 februarie, judecarea cererii DNA.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a început luni judecarea recursurilor făcute de cei opt oameni din fotbalul românesc, printre care Gheorghe Copos, Cristian Borcea, Mihai Stoica, Victor şi Ioan Becali, faţă de condamnările la închisoare primite în dosarul transferurilor de jucători.

Instanţa supremă a stabilit ca judecarea recursurilor să fie reluată în 5 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici