Dragomir despre Mutu: Îţi trebuie curaj să dai scăriţă când sunt ăia cu mitralierele pe acoperiş

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a afirmat că Adrian Mutu a dat dovadă de curaj executând penaltiul din partida cu Nancy printr-o "scăriţă", având în vedere că în urmă cu doar două săptămâni un conducător al clubului său, Ajaccio, a fost asasinat pe stradă.

264 afișări
Imaginea articolului Dragomir despre Mutu: Îţi trebuie curaj să dai scăriţă când sunt ăia cu mitralierele pe acoperiş

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ăsta (n.r. - Adrian Mutu) aşa a fost mereu, a fost operat de mic de tupeu. Să faci aşa ceva în Franţa, când ştii că sunt ăia cu mitralierele pe acoperiş, îţi trebuie curaj. E tare, ce să mai vorbim. Eu nu aveam curajul ăsta. Eu dădeam tare la poartă, ce se alegea, se alegea. Dar e adevărat că scăriţa e frumoasă, comentează acum toată lumea. Mutu a făcut mereu propagandă României, chiar şi nasoală, dar a făcut", a spus Dragomir.

Atacantul Adrian Mutu a înscris un gol din penalti în meciul terminat la egalitate de echipa Ajaccio, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Nancy, în etapa a XIV-a a campionatului Franţei. Nancy a deschis scorul prin Bakar, în minutul 8. Adrian Mutu a egalat în minutul 75, dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu.

Jacques Nacer, membru al Consiliului de Administraţie al clubului Ajaccio, gruparea la care evoluează şi Adrian Mutu, a fost ucis cu focuri de armă, la 14 noiembrie, de o pesoană neidentificată, în timp ce se afla în faţa magazinului său de îmbrăcăminte din localitatea corsicană.

Nacer a fost cea de-a 17-a persoană ucisă în Corsica de la începutul anului, după ce în 2011 s-au înregistrat 21 de omoruri, în cadrul reglărilor de conturi între organizaţiile criminale din insulă.

Corsica este zona europeană cu cea mai mare rată a criminalităţii, ţinând cont de cei 310.000 de locuitori ai săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici