Dragomir: E bine să mai închizi ochii şi la escapadele jucătorilor

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că că e bine să se închidă ochii atunci când jucătorii valoroşi au escapade şi "mai trag câte un şpriţ".

15 afișări
Imaginea articolului Dragomir: E bine să mai închizi ochii şi la escapadele jucătorilor

Dragomir: E bine să mai închizi ochii şi la escapadele jucătorilor (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Fiind ani de zile preşedinte de club, mi-am dat seama că e bine să mai închizi ochii şi la escapadele jucătorilor, dacă ei îşi fac datoria în teren. Dayro Moreno nu e valoare. Noi vorbim de jucători de valoare, gen Mutu, Dinu, Dobrin sau Balaci. Ei sunt meseriaşi, mai trag şi câte un şpriţ. Marilor scriitori, marilor pictori le-a plăcut şi şpriţul. Multor meseriaşi le place viaţa. Marile talente din pictură, sport şi aşa mai departe mai şi trag. Gălăgie fac nonvalorile, cei care nici nu beau, dar nici nu fac nimic. Eu sunt de alt concept. Eu spun că trebuie să storci din om numai ce e bun. Pentru că nu e om bun şi om rău. Fiecare om are o parte bună, partea plină a paharului, aia trebuie să o exploatezi", a precizat Dumitru Dragomir.

Referitor la incidentul de la întoarcerea echipei naţionale din Polonia, în care a fost implicat fundaşul Cristian Săpunaru şi operatorul unui post de televiziune, Dragomir a precizat că el ar fi avut poate o reacţie mai dură.

"Eu eram mult mai dur, făceam alte belele, dacă mă jignea vreunul din cameramani. Îi dădeam cu camera în cap. Eu sunt informat. Eu le răspund la toţi ziariştii. Îi mai trag unuia o înjurătură, dar le răspund la toţi", a explicat oficialul LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici