Dragomir: M-am simţit nasol când am văzut imaginile cu Tamaş

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că s-a simţit "nasol" când a văzut la televizor imaginile cu fundaşul echipei naţionale a României, Gabriel Tamaş, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

138 afișări
Imaginea articolului Dragomir: M-am simţit nasol când am văzut imaginile cu Tamaş

Dragomir: M-am simţit nasol când am văzut imaginile cu Tamaş

"Am văzut imaginile cu Tamaş şi nu m-am simţit deloc confortabil în calitatea mea de preşedinte al LPF. Iar în calitate de suporter m-am simţit nasol. E un jucător pe care îl cunosc de când era la juniori. El a făcut o mare carieră şi îmi pare rău că nu se poate abţine când scapă... Pentru că în Anglia nu face aşa. În Anglia nu se atinge de băutură, cum află ăia cum îi desfac contractul", a spus oficialul LPF.

Cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi distrugere, Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion) este apărat de Dragomir, care a afirmat că jucătorii care au băut au jucat bine. "Să nu fim răutăcioşi. Fiecare am mai tras câte un pahar de vin. Şi pe de altă parte, toţi cei care au băut au jucat şi mulţi ani, au jucat şi bine. Şi în toată lumea, nu numai aici. Dar normal că asta nu e o condiţie", a precizat Dragomir.

Preşedintele LPF susţine că deputatul PSD Viorel Hrebenciuc nu va investi la FC Steaua şi nici nu crede că fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc va ocupa funcţia de preşedinte executiv la gruparea roş-albastră. "E prea deştept Hrebenciuc să vină la fotbal. Cred că e unul dintre cei mai deştepţi oameni pe care i-a dat politica post-decembristă. Iar pe Andrei îl cunosc de când era cât sticla de apă minerală. Rar găseşti un copil mai educat, deştept şi civilizat ca ăsta. E sclipitor, e profesor universitar, nu se bagă el la fotbal. E o informaţie greşită că va fi preşedinte. E altceva că vine la meciurile Stelei. Eu nu cred în această variantă cu Andrei Hrebenciuc", a afirmat Dragomir.

Politica clubului Dinamo de a oferi jucătorilor salarii de doar 2.500 de euro pe lună nu este cea mai bună o măsură în opinia preşedintelui LPF. "E o strategie de semi-succes. Când dai bani puţini, câştigi puţin. Când dai bani mulţi, câştigi mult", a explicat oficialul LPF.

Dragomir este de părere că pentru Liga I cel mai potrivit sistem este cel cu 18 echipe. El a adăugat însă că numărul cluburilor scade şi pentru că patronii se retrag din fotbal de frică să nu ajungă în atenţia procurorilor DNA. "Cel mai potrivit sistem pentru noi este cu 18 echipe, dacă nu, atunci cu 16. Dar suntem o ţară prea mare pentru a face o ligă doar cu 12. Rămân pe afară oraşe ca Iaşi, Craiova, Timişoara, iar eu nu sunt de acord cu chestia asta. În plus, dispar cluburi peste noapte pentru că patronii sunt chemaţi la DNA, sunt terfeliţi în presă. Uite, Florian Walter, de azi s-a retras de frică. Am pierdut un mare patron. Pe Copos l-am pierdut tot de frică. Pe Gigi Becali l-am pierdut săracul... Dacă nu există frică nu eşti om", a spus Dumitru Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici