Dragomir: Mircea Sandu trebuie să înceteze să mai dea bilete gratis huliganilor. Reacţia FRF

Federaţia Română de Fotbal anunţă, marţi, pe site-ul său oficial, că nu a acordat bilete gratuite galeriilor echipelor din Liga I la meciul echipei naţionale a României cu Ungaria de vineri, şi precizează că acestea au intrat contra cost pe Arena Naţională.

156 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Mircea Sandu trebuie să înceteze să mai dea bilete gratis huliganilor. Reacţia FRF

Dumitru Dragomir (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Conducerea FRF îi răspunde astfel preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, care, marţi dimineaţă, îi recomandase lui Mircea Sandu într-o conferinţă de presă să nu mai acorde tichete gratuite suporterilor din galerii.

"Referitor la declaraţiile făcute azi de domnul Dumitru Dragomir, în cadrul conferinţei de presă săptămânale a domniei sale, Federaţia Română de Fotbal precizează următoarele:

Dezinformarea a fost lansată de domnul Dragomir din cauza faptului că a fost prost informat. Să fie clar: toate galeriile care vor fi prezente diseară, la meciul România - Turcia, aşa cum a fost şi cazul jocului de vineri, contra Ungariei, şi-au achiziţionat biletele de intrare. Niciun membru al vreunei galerii nu a beneficiat de gratuitate, totul efectuându-se contra-cost", precizează FRF pe site-ul oficial.

Dumitru Dragomir a declarat, marţi dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că preşedintele FRF Mircea Sandu nu trebuie să mai acorde bilete gratuite galeriilor echipelor de club. "Nu mi-au plăcut cei care au primit bilete gratis şi au înjurat şi au făcut ca meciul cu Ungaria să aibă o umbră câteva minute. Mircea Sandu trebuie să înceteze în a mai da bilete gratis huliganilor, pentru că amenzile le primesc din cauza lor. Acele fumigene pe care ei le aruncă în teren costă câte 5-10.000 de euro", a menţionat Dragomir.

Echipa naţională a României întâlneşte în această seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, reprezentativa Turciei, într-o partidă din grupa D a preliminariilor CM 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici