Dragomir: Rapid a meritat victoria, a fost clar peste Steaua

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că echipa Rapid a meritat victoria în partida cu formaţia Steaua deoarece a fost superioară adversarei, considerând că succesul giuleştenilor este meritul fostului lor antrenor Marius Şumudică.

52 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Rapid a meritat victoria, a fost clar peste Steaua

Dragomir: Rapid a meritat victoria, a fost clar peste Steaua (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Rapid a meritat victoria, nu poate nega nimeni asta. A fost clar peste Steaua. Dar meciul a fost de o slabă factură. Nu pot să spun că mi-a plăcut ce am văzut, dar este o victorie importantă pentru cei de la Rapid. Iar meritul este tot al lui Şumudică, păi ce putea să schimbe Rada în câteva zile? Asta e echipa lui Şumudică, el a făcut pregătirea cu jucătorii ăştia", a spus oficialul LPF.

Chiar dacă a pierdut partidele de pe teren propriu cu rivalele Dinamo şi Rapid, Steaua poate spera în continuare la participarea în sezonul viitor al Ligii Europa, susţine Dumitru Dragomir. El afirmă că toate cele trei echipe bucureştene vor evolua în cupele europene, dar este îngrijorat de rezultatele pe care le vor obţine acestea în competiţiile continentale. "Steaua poate să spere la Liga Europa. A pierdut ambele derbiuri, dar vă spun eu că şi Dinamo, şi Rapid şi Steaua vor evolua în cupele europene. Steaua o să se ducă din Cupa României. Din păcate nu asta e problema, dacă se califică sau nu, ci ce vor obţine dacă ajung acolo. Nu prea au echipe pentru cupele europene şi nu ştiu ce rezultate pot obţine acolo", a afirmat preşedintele Ligii.

Dumitru Dragomir nu crede că FC Steaua riscă suspendarea stadionului din cauza refuzului de a acorda bilete galeriei echipei Rapid. "Nu cred că se pune problema suspendării terenului. Nu ştiu exact ce prevede regulamentul, o să mă interesez. Să vedem ce spun şi comisiile. Dar eu ştiu că se specifică faptul că gruparea care organizează trebuie să dea oaspeţilor maxim 5 la sută din capacitatea stadionului. Nici zero nu e bine, dar cei de la Steaua puteau să le dea 3 bilete. Oricum, le-au dat 25... 25 de invitaţii, dar tot bilete sunt, ce dacă locurile sunt la tribuna oficială", a precizat Dragomir.

Rapid nu a avut galerie organizată la meciul cu Steaua, deoarece clubul gazdă a refuzat să le ofere bilete giuleştenilor. Cu toate acestea, câteva sute de fani rapidişti şi-au cumpărat bilete pe cont propriu, aceştia fiind prezenţi în mai multe sectoare ale stadionului la partida de miercuri seară.

Echipa Rapid a învins, cu scorul de 1-0, în deplasare, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici