Dragomir: Reghecampf ar fi trebuit să-i zică nevestei să tragă fermoarul, că e deranj

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, ar fi trebuit să o sfătuiască pe soţia sa, impresarul Ana Maria Prodan, să nu intre în polemici cu administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu.

2837 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Reghecampf ar fi trebuit să-i zică nevestei să tragă fermoarul, că e deranj

Dumitru Dragomir (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

Oficialul LPF consideră că antrenorul Laurenţiu Reghecampf va avea de suferit de pe urma scandalului soţiei sale cu administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu. "Puneţi batista pe ţambal, nu vă luaţi cu Dinu, cu Liţă Dumitru, ăştia sunt monumente. Dacă nu încetează cu răspunsurile la cei bătrâni îşi face rău această familie. El e un antrenor de mare viitor. Dacă eşti de şase luni undeva, mai mergi pe blat, zici că are dreptate Iordănescu. Ana Maria Prodan şi-a apărat bărbatul, femeia şi-a apărat bărbatul. Dar bărbatul trebuia să zică «alo, trage fermoarul, că e deranj». Ăştia sunt legende, pe cine crede lumea? Şi ăsta e citit, e purtător de creier Dinu", a declarat Dragomir într-o conferinţă de presă.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că Laurenţiu Reghecampf a primit suma de 200.000 de euro de la mafia sârbă a pariurilor, pentru a aranja o partidă cu Bayern Munchen, pe vremea când actualul antrenor stelist evolua la Cottbus.

Cornel Dinu a precizat că meciul dintre Bayern Munchen şi Energie Cottbus ar fi trebuit să se termine la o diferenţă de trei goluri, însă scorul final a fost 3-1. Nemulţumiţi, sârbii implicaţi în afacere i-au cerut imediat banii înapoi lui Reghecampf, a continuat Dinu. "N-ar trebui să intru în dialog cu un asemenea personaj (n.r. - Anamaria Prodan, soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf), dar ţin să-i aduc aminte că ar face bine să-mi fie recunoscătoare că l-am scăpat pe soţul ei de la răzbunarea iminentă a sârbilor. Se întâmpla după un meci Bayern - Cottbus. Eram, într-o seară, la masă la Trattoria cu Răzvan Boanchiş şi cu patronul restaurantului, Vali Sălăgean. Şi primesc un telefon de la Iulian Chiriţă, naşul de la prima cununie al lui Reghecampf. Îmi spune: «Tată, cum îl salvăm pe finu', că a dat de necaz?!». Cu o zi înaintea partidei, primise 200.000 de euro ca să trântească partida cu Bayern, care trebuia să se termine la trei goluri diferenţă. Erau el şi încă vreo doi. S-a terminat însă 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis băieţii că trebuie să se prezinte imediat cu banii înapoi! El credea că-i pârleşte pe sârbi, avea senzaţia că discută cu Romică Paşcu", a afirmat oficialul dinamovist.

Administratorul delegat al FC Dinamo susţine că i-a salvat viaţa fostului jucător, obţinând o prelungire a termenului de returnare a banilor. "Am vorbit la Belgrad şi i-am rugat pe oameni să-l mai păsuiască o zi cu banii. Tipii voiau să primească suma înapoi chiar în acea seară, i-am obţinut lui Reghecampf o păsuire până dimineaţa. Aşa i-am salvat viaţa, credeţi-mă, dintr-o acţiune de incriminare penală, în care sârbii îl rezolvau repede, cu gloanţele! I-am spus şi lui Chiriţă să-i transmită să nu se joace cu treburile astea, că sârbii te lasă în rigolă pentru cinci dolari! Şi poate că lui Reghecampf îi spune ceva numele Mile", a mai spus Dinu.

Meciul la care face referire Dinu ar putea fi cel din data 21 septembrie 2002, disputat la Munchen, în etapa a VI-a a 1.Bundesliga, Bayern-Energie, scor 3-1 (1-1). Reghecampf a evoluat în acea partidă 66 de minute, fiind înlocuit la scorul de 2-1.

Afirmaţiile lui Cornel Dinu au fost făcute după ce Anamaria Prodan l-a atacat dur pe o reţea de socializare, numindu-l pe fostul internaţional gropar al fotbalului românesc: "Au mai rămas cîţiva gropari ai fotbalului românesc în viaţă şi se chinuiesc să distrugă şi ce-a mai rămas bun. De 7 sau de 9 ani aud vorbind doar de imperiul bizantin, de balcanism, de domnitori. Îmi e greaţă de acest spectacol ieftin. Să-mi explice eminenţa cenuşie a fotbalului cum o echipă naţională poate să fie eliminată de nişte pescari amatori de la Knattspyrnufélag cu un rezultat de pomină în analele fotbalului? Cum o echipă poate să conducă pînă în minutul 70 cu 4-0 şi în 20 de minute să piardă meciul cu 5-4, cu Foresta?", a postat, luni, Anamaria Prodan pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici