Duelul Simona Halep - Emma Răducanu, amânat din nou. Britanica a pierdut devreme în Austria

  • Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a fost învinsă marţi seara, în turul 2, la turneul de tenis de la Linz, de sportiva chineză Xinyu Wang (106 WTA).
  • Răducanu era cotată ca principală favorită şi avea şansa de a o întâlni pe Simona Halep, într-o eventuală finală.
735 afișări
Imaginea articolului Duelul Simona Halep - Emma Răducanu, amânat din nou. Britanica a pierdut devreme în Austria

Emma Răducanu, la primirea în România

Xinyu Wang s-a impus în 3 seturi, după 2 ore şi 35 de minute de joc, cu scorul de 6-1, 6-7 (0), 7-5.

Sportiva chineză a făcut un prim set în care a cedat un singur game, servind 4 aşi şi având peste 80 la sută procent de reuşită la primul serviciu.

Răducanu şi-a ridicat mult nivelul de joc în setul secund, care a fost decis în tiebreak, pe care britanica l-a câştigat la zero.

La jumătatea setului decisiv, Răducanu a acuzat probleme medicale şi a solicitat intervenţia fizioterapeuţilor.

În ciuda faptului că era vizibil afectată fizic şi că adversara sa servea pentru meci, la 5-4, cu un break avans, Răducanu a reuşit să facă rebreak-ul, câştigând câteva puncte spectaculoase şi salvând două minigi de meci, în admiraţia şi aplauzele spectatorilor austrieci.

În cele din urmă, Wang a profitat de starea fizică precară a câştigătoarei de la US Open şi a câştigat următoarele două game-uri, asigurându-şi calificarea în turul 3 al competiţiei, unde o va întâlni pe americana Alison Riske.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici