Duru: Zece cluburi din Liga I au pierderi de 89 de milioane de euro

Fotbalul românesc se confruntă cu mari probleme financiare, zece cluburi din Liga I înregistrând pierderi totale de 89 de milioane de euro, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, directorul administraţiei de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru.

183 afișări
Imaginea articolului Duru: Zece cluburi din Liga I au pierderi de 89 de milioane de euro

Duru: Zece cluburi din Liga I au pierderi de 89 de milioane de euro (Imagine: Razvan Chirita / MediafaxFoto)

"Fotbalul românesc e subfinanţat. Zece cluburi din Liga I au pierderi de 89 de milioane de euro. Doar opt cluburi au o capitalizare pozitivă, de 21 de milioane de euro. Pierderile cumulate sunt de 68 de milioane de euro. Unsprezece cluburi au o situaţie deficitară mare, patru cluburi au o situaţie echilibrată şi doar trei au profit", a afirmat Duru.

Dintre cele 18 grupări din Liga I, cluburile Rapid, Universitatea Cluj şi CS Turnu Severin nu au primit licenţa pentru a evolua în sezonul 2013/2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici