Dusan Uhrin Jr: Puteam să câştigăm dacă marcam din penalti, acolo s-a jucat meciul

Antrenorul echipei Dinamo Tbilisi, Dusan Uhrin Jr, a declarat, marţi seară, după înfrângerea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 0-2, că formaţia sa putea câştiga dacă Xisco transforma penaltiul şi consideră că în acel moment s-a scris istoria jocului.

270 afișări
Imaginea articolului Dusan Uhrin Jr: Puteam să câştigăm dacă marcam din penalti, acolo s-a jucat meciul

Dusan Uhrin Jr (Imagine: Thomas Campean/ Mediafax Foto)

"Nu avem şanse mari, dar ne vom lupta pentru şansa noastră. Trebuie să înscriem repede, asta e clar, şi vom încerca din răsputeri la Bucureşti. Pentru noi s-a terminat totul la acel penalti ratat. Steaua a marcat imediat după acel penalti şi am căzut, mai puteam primi 2-3 goluri pe final. L-am înlocuit pe Xisco pentru că nu a avut o evoluţie bună şi am încercat să jucăm altceva. Avem şi alţi atacanţi, nu e o problemă. Timp de 10 minute, după ce a ratat penaltiul, a fost complet ieşit din joc. Steaua a avut echipă foarte bună nu doar acum, ci şi anul trecut, dar puteam să îi batem dacă înscriam din penalti.

Acolo s-a scris istoria jocului, acolo am pierdut! Nu ne aşteptăm să mai transferăm jucători până la retur, dar ne vor reveni nişte accidentaţi. Dar repet, noi am jucat bine până la penalti, a fost o victorie care ne-a scăpat, putea să fie realitate. Aşa este când întâlneşti echipe mari, îţi speculează orice greşeală, orice punct slab. Asta a făcut Steaua în această seară", a spus Uhrin Jr, informează www.prosport.ro.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa gruzină Dinamo Tbilisi, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Golurile au fost marcat de Gabriel Iancu, în minutele 64 şi '80.

În minutul 61, Ciprian Tătăruşanu a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Xisco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici