Echipa Sportul Studenţesc a fost exclusă din Liga a II-a

Echipa Sportul Studenţesc a fost exclusă din campionatulul Ligii a II-a de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), urmând ca sezonul viitor să fie înscrisă în Liga a III-a, informează FRF.

134 afișări
Imaginea articolului Echipa Sportul Studenţesc a fost exclusă din Liga a II-a

Echipa Sportul Studenţesc a fost exclusă din Liga a II-a (Imagine: Shutterstock)

"În baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se hotărăşte excluderea echipei de Liga a II-a, seria I, a SC FC Sportul Studenţesc SA şi retrogradarea ei, aceasta urmând să participe în anul competiţional următor în campionatul categoriei inferioare, respectiv în Liga a III-a a Campionatului Naţional organizat de Federaţia Română de Fotbal. În baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează cu excluderea din competiţie şi retrogradarea echipelor de juniori A şi B ale clubului Sportul Studenţesc, urmând ca acestea să participe în anul competiţional următor în campionatul categoriei inferioare", se arată într-un comunicat al FRF.

Clubul din Regie are drept de recurs la această decizie.

Comisia de Disciplină a FRF a luat această măsură, după ce a obligat gruparea Sportul Studenţesc să plătească cheltuielile de organizare la partida cu Rapid CFR Suceava din campionatul trecut.

În luna iunie, Comisia a obligat Sportul Studenţesc să suporte cheltuielile de deplasare, cazare şi masă ale grupării moldave, în sumă de 9.474 de lei, însă clubul bucureştean nu a făcut acest lucru, astfel încât "alb-negrii" nu au fost programaţi la meciurile din acest sezon al ligii secunde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici