Echipajele feminine 8+1, 2 rame, şi 4 vâsle, calificate în finală la CE de canotaj

Echipajele feminine româneşti de 8+1, 2 rame şi 4 vâsle s-au calificat, vineri, în finalele probelor respective ale Campionatelor Europene de canotaj, care se desfăşoară în Belarus.

147 afișări
Imaginea articolului Echipajele feminine 8+1, 2 rame, şi 4 vâsle, calificate în finală la CE de canotaj

Echipajele feminine 8+1, 2 rame, şi 4 vâsle, calificate în finală la CE de canotaj (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Echipajul de 8+1, format din Roxana Cogianu, Roxana Neacşu, Maria Diana Bursuc, Ioana Crăciun, Elena Trifoi, Nicoleta Albu, Adelina Cojocariu, Eniko Barabaş şi Teodora Stoica, a câştigat seria din care a făcut parte şi va evolua direct în finală.

La fel echipajul de dublu rame, format din Camelia Lupaşcu şi Cristina Ilie a triumfat în seria a II-a de calificare şi va lupta pentru o medalie. Echipajul de 4 - vâsle feminin, format din Andreea Boghian, Irinia Dorneanu, Mihaela Petrilă şi Cristina Grigoraş, va evolua direct în finală.

Echipajul masculin de 8+1, format din Florin Lauric, Aurelian Stoica, George Robu, Gheorghiţă Munteanu, Petru Codău, Gheorghe Oroş, Iulian Arba, Cătălin Todirenchi şi Bogdan Codrici, a ocupat locul cinci, ultimul, în seria în care a evoluat şi va trage în recalificări, la fel ca echipajul masculin de 4 rame, format din Ionuţ Minea, Andrei Radion, Ionel Strungaru şi Marius Luchian, care s-a clasat al treilea în seria lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici