Echipele din Liga Campionilor şi Liga Europa donează bani pentru refugiaţi

Echipele din Liga Campionilor şi Liga Europa vor dona câte un euro pe fiecare bilet vândut la primele meciuri din grupe în vederea ajutorării refugiaţilor, a anunţat, marţi, Asociaţia Europeană a Cluburilor de Fotbal (ECA).

81 afișări
Imaginea articolului Echipele din Liga Campionilor şi Liga Europa donează bani pentru refugiaţi

Echipele din Liga Campionilor şi Liga Europa donează bani pentru refugiaţi (Imagine: Shutterstock)

Banii strânşi vor fi alocaţi unui fond înfiinţat de ECA, a anunţat preşedintele organizaţiei, Kark-Heinz Rummenigge, subliniind că s-ar putea aduna între două şi trei milioane de euro.

În ultimele zile mai multe cluburi europene şi-au arătat susţinerea faţă de refugiaţii veniţi din Orientul Mijlociu şi Africa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici