Eder Bonfim: Am arătat ca o echipă, Lăcătuş trebuie să rămână antrenorul Stelei

Fundaşul brazilian Eder Bonfim, marcatorul golului echipei Steaua în meciul încheiat, la egalitate, scor 1-1, joi, cu FC Liverpool, a declarat că formaţia sa putea câştiga partida şi că antrenorul Marius Lăcătuş trebuie să rămână în funcţie şi după vacanţa de iarnă.

19 afișări
Imaginea articolului Eder Bonfim: Am arătat ca o echipă, Lăcătuş trebuie să rămână antrenorul Stelei

Eder Bonfim: Am arătat ca o echipă, Lăcătuş trebuie să rămână antrenorul Stelei (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Mă bucur foarte mult pentru golul marcat, cred că a fost cel mai important al carierei mele, dar mai mult mă bucur pentru jocul pe care l-am făcut. Ne-am creat multe ocazii de gol şi am arătat ca o echipă, în timp ce adversarii au preferat să aştepte. Cred că am fi putut câştiga. Vom merge cu capul sus la Napoli şi vom face tot posibilul să nu pierdem. Ştim că va fi foarte greu, pentru că în Liga Europa niciun meci nu este uşor. Îmi place antrenorul Lăcătuş. E un idol aici, şi de când a venit la echipă atmosfera este foarte bună. Ne ajută foarte mult, ne încurajează, trebuie să rămână aici şi după vacanţa de iarnă", a spus Bonfim.

Preşedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, a declarat că Reina este un portar mare, în ciuda golului primit uşor în acest joc: "Golul primit de Reina poate fi primit de oricare portar, se mai întâmplă. Reina este însă un portar mare. Ne aşteptam la un meci greu, mai ales că Liverpool a venit să obţină un punct şi a făcut un joc de aşteptare. Ne-a dat gol la prima ocazie, însă prin jocul nostru am reuşit să revenim. Mergem la Napoli cu ambiţia de a ne califica, nu de a ne răzbuna după remiza de la Bucureşti.

Echipa Steaua Bucureşti a remizat, scor 1-1 (0-1), în meciul disputat, joi, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Liverpool, în etapa a V-a a grupei K a Ligii Europa, englezii asigurându-şi prezenţa în 16-imile competiţiei de pe primul loc. În aceeaşi grupă s-a jucat şi întâlnirea FC Utrecht - SSC Napoli, scor 3-3, rezultat în urma căruia echipa olandeză, la care joacă şi Mihai Neşu, a pierdut orice şansă de calificare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici