Editorial Cristian Tudor Popescu: Simona, făcătoarea de minuni

"Dacă nu se întâmplă o minune care s-o scoată din starea asta, mă tem că va fi o pradă uşoară...” încheiam îngrijorat comentariul la meciul Simonei de la Miami cu precedenta italiancă, Giorgi. Şi Simona a făcut minunea minunilor! În 24 de ore, a suflat de pe ea durerile de la genunchi, oboseala, nervii, uzura psihică a atâtor meciuri grele şi nu numai că n-a fost pradă, a fost vânător.

1207 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: Simona, făcătoarea de minuni

Cristian Tudor Popescu

Împotriva puternicei Flavia Pennetta, Simona a făcut cel mai bun meci de anul acesta, de fapt, de la victoria cu 6-0, 6-2 în faţa Serenei Williams la Singapore.

Trei au fost, după părerea mea, armele cu care Simona a îngenunchiat-o pe câştigătoarea de la Indian Wells de anul trecut.

Mai întâi, rezistenţa la schimburi dure, prelungite, în efort maxim, de pe fundul terenului, în care Pennetta se credea tare. În primele 4 ghemuri, Simona a făcut faţă de câteva ori incredibil, ceea ce i-a clătinat încrederea Pennettei.

Apoi, serviciul. Cu excepţia a două duble greşeli consecutive la scorul de 2-3 în setul 2,  primul serviciu i-a intrat constant lung şi deranjant, ba chiar şi serviciul 2 a avut suficient kick şi adâncime ca să nu poată fi atacat de Pennetta.

Citeşte continuarea editiorialului lui Cristian Tudor Popescu despre meciul Simonei Halep pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici