Elena Meroniac: Sperăm să atingem vârful de formă la Mondiale pentru a ne califica la JO de la Rio

Elena Meroniac, care a câştigat alături de Roxana Borha medalia de argint în proba de kaiac dublu la Jocurile Europene de la Baku, a declarat, marţi, că îşi doreşte să atingă vârful de formă la Campionatele Mondiale de la Milano pentru a obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

43 afișări
Imaginea articolului Elena Meroniac: Sperăm să atingem vârful de formă la Mondiale pentru a ne califica la JO de la Rio

Elena Meroniac (Imagine: Aleksandar Djorovic / Mediafax Foto)

"Sunt foarte mulţumită de rezultatul de la Baku mai ales că s-a repetat experienţa de la Campionatele Europene. Sperăm să se repete şi la Mondiale pentru că acolo sunt calificările pentru Rio. Deci acolo este cel mai important concurs al nostru de anul ăsta. Sperăm să obţinem vârful de formă la Mondiale. Pentru început o medalie este pretenţia mea şi a Roxanei. Dacă reuşim o calificare, cred că la Rio ne putem propune o clasare în primele şase locuri", a spus Elena Meroniac, la finalul festivităţii în cadrul căreia COSR i-a premiat pe sportivii clasaţi pe locurile 1-6 la prima ediţie a Jocurilor Europene.

Campionatele Mondiale la kaiac-canoe, competiţie care contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, se vor desfăşura la Milano în perioada 19 - 23 august.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici