Eliodor Voica, noul antrenor al echipei de handbal masculin Dinamo Bucureşti

Fostul selecţioner Eliodor Voica este noul antrenor al echipei de handbal masculin Dinamo Bucureşti, clubul anunţând, luni, şi primele două transferuri pentru sezonul 2015-2016, bosniacul Muhamed Zulfici şi iranianul Alireza Mousavi.

462 afișări
Imaginea articolului Eliodor Voica, noul antrenor al echipei de handbal masculin Dinamo Bucureşti

Eliodor Voica (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Conform anunţului de luni al clubului Dinamo Bucureşti, Eliodor Voica a semnat un contract valabil în următoarele două sezoane. Fost jucător dinamovist în anii 1989-1995, Voica revine pe banca tehnică a formaţiei din Capitală după patru ani, el pregătind Dinamo şi în intervalul 2007-2011.

"Mă bucur să revin pe banca tehnică a echipei Dinamo şi sper ca întoarcerea mea în Ştefan cel Mare să aducă un plus de profesionalism, un plus de dorinţă şi o creştere calitativă în jocul echipei. Ştiu foarte bine din perioada în care am fost jucător aici că în Ştefan cel Mare locul 2 nu bucură pe nimeni, locul 2 nu există pentru alb-roşii. Îmi doresc ca Dinamo să redevină una din echipele de top în ierarhia handbalului din România", a declarat Voica după semnarea contractului.

De asemenea, conform comunicatului de luni, Dinamo a perfectat şi primele transferuri în vederea noului sezon: extrema dreaptă Muhamed Zulfici (component al naţionalei Bosniei, 23 de ani) şi pivotul iranian Alireza Mousavi (25 de ani), tot component al ţării sale, care a jucat în ultimele două sezoane în Ungaria, la Veszprem şi Tatabanya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici